Derbi Zoranu Jokiću i Kurtu: IVAN BAŠIĆ GILE, JOSIP GRUICA, ĐEKI I PERE JUKIĆ

Hrvatska kao boćarska velesila: SVA TRI FINALA I DVA ZLATA ZA U23 REPREZENTACIJU
4 prosinca, 2016
Čaglji, Kučiće i Slivno polovično: IVAN BRZOVIĆ BRZI JEDINI STOPOSTOTAN
7 prosinca, 2016

Derbi Zoranu Jokiću i Kurtu: IVAN BAŠIĆ GILE, JOSIP GRUICA, ĐEKI I PERE JUKIĆ

damir-muzinic-zoran-jokic-boris-kurtovic-kurt-nediljko-pivac

Pivac, Mužinić, Jokić i Kurt

U derbi utakmici u Jesenicama Zoran Jokić i Boris Kurtović Kurt snage su odmjerili protiv Nediljka Pivca i Damira Mužinića. U neizvijesnoj utakmici nakon dva seta rezultat je bio izjednačen. U trećem setu na rezultatu 5:4 Mužinić i Pivac imaju veliku priliku za punte. Međutim, nisu iskoristili ponuđeno. Predaju punat protivniku, što Kurt i Jokić iskorištavaju, te stižu do pobjede u nastavku.

Također, od ostalih rezultata izdvojimo da se, nakon Tonija Bašića, ponovo iskazuje mladost Dubrave i to Ivan Bašić Gile i Josip Gruica. Oni su rezultatom 2:0 slavili protiv ekipe iz Kaštela, a Gile je pucao na jako visokom postotku. Jedan od razloga je promjena načina pucanja i dodatan rad na tehnici mladog asa.

Za iznenađene dana pobrinuli su se u Stobreču domaći veterani Đeki i Petar Jukić (Jozo Jurić treći igrač), koji su pobijedili Sinišu Stipića i Božu Vladušića rezultatom 2:1. U odličnoj igri Jukića i Đeke, ovaj potonji se isprofilirao kao igrač utakmice, obzirom da je sa nekoliko naslona (bulina po nekoliko metara) u izgubljenim situacijama spašavao treću partiju, da bi je na kraju i spasio. U sklopu iste promašio je cijelu jednu balotu za 16:14 potpuno zasluženu pobjedu.

ivan-basic-gile-josip-gruica

Ivan Bašić Gile i Josip Gruica

Comments are closed.