Diljem Dalmacije: NENO MEŠIN – ZVIJEZDA JE ROĐENA

Kacunar tuguje: IKO PALEVERSA POBIJEDIO U ŠAHOVSKOM NADMUDRIVANJU
7 lipnja, 2016
Diljem Dalmacije: ZEKO, JURE I BERE BOLJI U TEŠKOJ BORBI
7 lipnja, 2016

Diljem Dalmacije: NENO MEŠIN – ZVIJEZDA JE ROĐENA

Neno Mešin

Igrač u usponu Neno Mešin

Osim derbija Kacunara i jako praćenog dvoboja na Dračevcu, balotalo se i na drugim igralištima. Najupečatljivija je pobjeda Marka Relote i Nene Mešina u Stobreču protiv jako ozbiljne ekipe iz Trogira i Kaštela. Momci su izgubili prvi set, ali tada na scenu stupa superprecizni Mešin, jasno pokazujući da se radi o budućoj zvijezdi balotanja u regiji. Uz pomoć domaćeg valjača preokreće stvari u svoju korist, čime par iskazuje ozbiljnu kandidaturu za naslov na turniru.

U isto vrijeme, na drugom igralištu, publika je imala priliku vidjeti još jednu legendu balotanja u Dalmaciji, Antu Ljubičića, a par Ljubičić/Radić protivniku nije ostavio previše šansi.

Od ostalih utakmica, spomenimo da je jedna jako kvalitetna dubrovsko-sitnjanska kombinacija dobrano namučila Marina Ribičića i Milivoja Papića u Korešnici. Ipak, ostali su prekratki za pobjedu, a po izjavama nekih aktera, to što je Ribičić izvukao iz Papića je nestvarno.

U Omišu se balotalo do dva i pol sata iza ponoći. Dio publike je čak utonuo u san. Odigrala su se dva izrazito zanimljiva dvoboja o kojima će javnost biti obaviještena uskoro.

Comments are closed.