Diljem Dalmacije: ZEKO, JURE I BERE BOLJI U TEŠKOJ BORBI

Diljem Dalmacije: NENO MEŠIN – ZVIJEZDA JE ROĐENA
7 lipnja, 2016
Diljem Dalmacije: MATE PAVEŠKOVIĆ, DUJE PIRIĆ I JURE ŽIŽIĆ U FINALU JESENICA
8 lipnja, 2016

Diljem Dalmacije: ZEKO, JURE I BERE BOLJI U TEŠKOJ BORBI

Mladen Zekić Zeko Bere Jure Škokić

Mladen Zekić i Božo Vladušić. Kakva dva zaljubljenika balotanja. Za divljenje. Božo je jedan od igrača mlade garde o kojem je javnost već čula ponešto. Međutim, o Mladenu Zekiću Zeki nije. Zeko je čvrst, borben i na momente fanatičan balotaš čija je borbenost u igralištu bez premca. Za Zeku predaja nikad nije bila opcija. Nema balotaša kojeg nije pobjeđivao, a ono što je on za balote i pobjedu spreman napraviti, a u granicama fair-playa, je nezapamćeno. Jedan je od niza poznatih balotaša koji zaslužuje bolju igračku priču, s obzirom na ljubav prema igri koju godinama pokazuje.

Jučer su Zeko, Bere (koji zaslužuje vrlo slične epitete kao Zeko) i Jure Škokić na svu muku prošli Božu Vladušića, Marka Kovačevića, Marka Čavlinu i popularnog „Maću“. Božini momci imali su set i 8:2 u drugom, da bi Zeko, Bere i Jure potpuno preokrenuli stvari. Nekoliko vezanih ruku, tj.odigravanja u trećem setu od strane Mladena Zekića bila su potpuno nevjerovatna. Na „nemogućim“ pozicijama, dugo je držao stopostotni učinak u igri. Čak i više od toga, jer su balote koje je odigravao bile reštane ili naslonjene, te su kao takve radile “dupli posao”.

Tridesetak navijača ostalo je do kasno u noć, a najveći Berin navijač, zaspao je prije kraja utakmice, s obzirom na to koliko je bitka za prolaz bila duga i iscrpljujuća.

Plazonja u svom stilu, Skejo opet za publiku:

Osim derbija, na Kacunaru se odigrala još jedna jako zanimljiva utakmica. Marko Skejo i Marko Plazonja pobijedili su Stanka Čotu i Antu Ratkovića Bilog u izrazito zanimljivom dvoboju. Plazonja, kao kralj zidova, je bio u „svom elementu“, a Marko Skejo je ponovno iz zraka pogodio nekoliko balota u nizu na opće oduševljenje publike. Također, Plazonja i Skejo su prvi četvrtfinalisti turnira.

Bombastične najave Romea Tomaša:

Osebujni Romeo Tomaš, danas gotovo da je sazvao konferenciju za medije. Ima ga posvuda, a pogotovo na Grebenu. Ponudio je jako ozbiljnu izjavu za medije koju ćemo u cijelosti prenijeti večeras. Na balotama u regiji zabave zasigurno ne nedostaje. Ono čega nedostaje je kiša, a ona je “Kišobranašima”,Tomašu i Zoranu Aniću vrlo jak saveznik.

Comments are closed.