Diljem Dalmacije: Švabo i Baćo uz veliku pomoć tribina grabe naprijed u Žrnovnici

Četvrtak 25.8. ždrijeb Mastersa: NA TROJKE BRNAZA PRIJAVE MOGUĆE JOŠ SUTRA
24 kolovoza, 2016
Mladost Dalmacije: Nikola Kapitanović, Ivan Žuljević, Ante Plazonja i Marko Melvan
24 kolovoza, 2016

Diljem Dalmacije: Švabo i Baćo uz veliku pomoć tribina grabe naprijed u Žrnovnici

Roko Mužinić Nediljko Bratim zdravko Katušić Švabo

Roko, Dundo i Švabo

Marin Marušić Baćo priznaje mnoge balotaše, ali njegov miljenik „broj jedan“ je Zdravko Katušić Švabo. Tu tajne nema, Baćo za turnire sa Švabom živi, a isti mu je donio onu najdražu, domaću titulu u Lokvi Rogoznici prije nekoliko godina, na turniru na kojemu su sudjelovali baš svi tada ozbiljni balotaši iz Splita i šire okolice.

Momci su opet u Žrnovnici izvukli nemoguće, baš kao što je to bio slučaj i u prethodnom meču za teško izborenu 2:1 pobjedu. Ništa se to nebi moglo bez nekoliko legendi koje svako kolo prate Švabu i Baću, te ih vješto savjetuju što i kako raditi. Roko Mužinić, Nediljko Bratim Dundo i, ni manje ni više nego, Tonći Jurčić Ćimpa su u Švabinom kutu. Elita, nema što.

U isto vrijeme na Kacunaru su Marko Plazonja i Ante Tonći Vukan došli do 2:0 pobjede. Nakon Koprivnog i odlične forme, prate ih polovične izvedbe, a Kacunar je pravo vrijeme i mjesto za povratak na pobjedničke staze.

Kada je odlična forma u pitanju, onda je u toj priči ovog momenta nezaobilazan Neno Juričić. Po izvješću sa terena on je, u sklopu super zanimljivih parova u Omišu, briljirao protiv jako perspektivne mlade ekipe iz Naklica za plasman dalje.

Zdravko Katušić Švabo Marin Marušić Baćo

Baćo, Švabo i Roko (u curling stavu)

Comments are closed.