Ne leži im: PALE I “NJEGOVI” ZA DEMONSTRACIJU SILE I MOĆI

Mate Kesić i Rico: ZAJEDNO NE IDE, JEDAN BEZ DRUGOG JOŠ MANJE
23 travnja, 2016
Vrbuju legendu: ANTE TONĆI ČIZMIĆ NA METI ZVIJEZDA
24 travnja, 2016

Ne leži im: PALE I “NJEGOVI” ZA DEMONSTRACIJU SILE I MOĆI

Joško Palinić Pale

Joško Palinić – Pale

Joško Palinić Pale, Marko Relota i popularni “Vitreni” priredili su pravo iznenađenje na igralištima Korešnice. U prvom neizvjesnom setu dokopali su se pobjede protiv favorita turnira broj 1. U drugom su rutinski pobijedili Matu Kesića Igora Žuljevića i Juru Radmana.

Pali ovo nije prva ovakva pobjeda u posljednje vrijeme, a ni “Vitrenom” pobjede nad velikanima nisu nepoznanica ove godine. Ova kombinacija sada gura sebe u uski krug favorita za titulu i dokaz je da u balotama nema nepobjedivih. Također je podstreh širem balotaškom puku na sudjelovanje u balotaškim nadmetanjima.

Vuka i Čile ne posustaju:

Na jednom od najvećih balotaških borilišta Dalmacije, onom u Karakašici, favoriti su počeli lagano gubiti tlo pod nogama, a ni ždrijeb nije previše milostiv za iste i to bez da je sama završnica još na obzoru. Rico ide na najljućeg rivala, a Ivan Bašić „Mora“ i „Vuk“ misle ozbiljno, kao i sinošnji junaci „Vuka“ mlađi i popularni „Čile“ koji su „igrača koji je najviše napredovao“ i njegovog suigrača, zvijezdu balotanja u Dalmaciji 2:0 u setovima poslali kući.

Nadimci kao neizbježan fenomen u balotama:

S obzirom na oko 800 ozbiljnih balotaša i najmanje 10000 balotaša ukupno koji igraju na tjednoj bazi u Dalmaciji nemoguće bi bilo u ovakvom kratkom periodu posjedovati podatke o Imenima i prezimenima svih pravih igrača. U tome prednjači sinjski kraj, a neki asovi su čak i zakonski mijenjali imena. Stoga Vuka, Čile, Vitreni i ostali su u ovom trenutku naša realnost do konačne popune baze podataka.

Marko Plazonja osvojio lokalni turnir na krilima fantastičnog Petra Muslima:

Dvojac Marko Plazonja i Petar Muslim uz pomoć Ante Balova osvojio je lokalni turnir u Sv.Kaju u Solinu. Turnir je dio jedne potpuno šire zabave u kojoj je balotanje jedan od djelova programa. Plazonji je ovo četvrta titula u pet godina, a jednu godinu koju on nije bio prvak, turnir je osvojio njegov sin Ante Plazonja.

Plazonja 2 i

Marko Plazonja prima pehar

Comments are closed.