Dišu jedan za drugog: BK Sokol Dugopolje vodeći nakon jesenskog dijela prevnstva

Balote i mali balun zajedno: MLADEŽ KRILA ORGANIZIRA TURNIR “SVETI NIKOLA”
26 studenoga, 2016
Odgođeno finale u Dicmu: UNUK DOMINIK TADIĆ I „DID“ BOŽO RIBIČIĆ USPJEŠNI
27 studenoga, 2016

Dišu jedan za drugog: BK Sokol Dugopolje vodeći nakon jesenskog dijela prevnstva

ante-grancic

Ante Grančić

Na krilima entutijazma Dugopoljaca, mještana Koprivnog i ostalih zaljubljenika u boćanje, Ivice Podruga, Gorana Balića, Špira Gale, Igora Žuljevića, Marijana Botice, Jurice Milatića, Ratomira Opačka, Joze Jurića, briljantnog Ante Grančića i „čovjeka za ključne trenutke“ Luke Žure, nikad spremnijeg i boljeg Ivana Jurića, te baš uvijek spremnog i konstantnog Nikole Kapitanovića i mnogih drugih, BK Sokol Dugopolje vodeća je ekipa nakon jesenskog dijela prve Hrvatske boćarske lige. Jučerašnjom pobjedom u pauzu „Sokolovi“ ulaze sa bodom prednosti pred pratnjom i realnim šansama za naslov prvaka. Obzirom da je na području između Vrgorca i Šibenika (ne uključujući te gradove), „bakelit“ mnogo masovniji od boćanja, rezultat je fenomenalan.

Osim Sokola, igrači BK Bistona Brela stoje više nego dobro na tablici prve lige. Točnije, imaju jednak broj bodova, kao i petoplasirani klub lige uz nešto lošiju bod razliku. Ekipa okuplja ponajbolje boćare sa “južne hemisfere”, koje predvode Stipe Petričević i Miro Mihaljević.

Usput spomenimo da je vodeća momčad, druge Hrvatske boćarske lige jug, nakon jesenskog dijela prvenstva omiška “Gorčina”. Senzacija polusezone su “Naklice” na krilima Ivana Čorića, a priključak je sa dvije pobjede u posljednje tri utakmice uhvatila i „Nada“ Split, na krilima Ante Peraice, kao igrača za ključne trenutke, te mladog Duje Pirića.

1-liga

Comments are closed.