Odgođeno finale u Dicmu: UNUK DOMINIK TADIĆ I „DID“ BOŽO RIBIČIĆ USPJEŠNI

Dišu jedan za drugog: BK Sokol Dugopolje vodeći nakon jesenskog dijela prevnstva
27 studenoga, 2016
„Lov“ na Vrgorčane počinje: KREĆE SUPERZANIMLJIVI BAST OPEN 2016
28 studenoga, 2016

Odgođeno finale u Dicmu: UNUK DOMINIK TADIĆ I „DID“ BOŽO RIBIČIĆ USPJEŠNI

jure-bartulic-marko-cavlina-boze-ribicic-2

Vlade i Jure

Zbog natopljenog igrališta i mogućnosti ozbiljnog ugrožavanja regularnosti finalne utakmice organizator finala u Dicmu se odlučio na odgodu finala sa nedjelje (danas) na petak u 14:30.

U dvoboju aktera sa makarskog primorja između Vlade i Jure Vrdoljaka, Vlade je izišao kao pobjednik u neizvijesnom meču.

U sinošnjoj glavnoj utakmici briljirao je legendarni Bože Ribičić u paru sa unukom Dominikom Tadićem protiv žrnovske kombinacije Čavlina, Bartulić. Bartulić i Čavlina imali su 15:8 u drugom setu, ali nisu imali Laru. Božo i Dominik ubacuju u šestu brzinu za 16:15 i 2:0 pobjedu. Momci će svima biti tvrd orah kako u turniru parova, tako i u pojedincu.

Također, naši insajderi nam javljaju da je na Vojniću na rasporedu finalna utakmica i to Ante Domnjak, Veljko Maretić i Tihomir Barač protiv Šimuna Bilandžića Ćibe, Ivana Šuška i Stipe Ruščića. Ćibo i momci su u polufinalu pobijedili Juru Radmana, Igora Žuljevića i Matu Kesića, dok su Domnjak i njegovi dečki pobijedili Dinka Boticu, Marinka Gulića i Ivana Šošića Rica.

jure-bartulic-marko-cavlina-boze-ribicic-1

Bartulić, Čavlina i Tadić u društvu legende Bože Ribičića

Comments are closed.