Opet opasni: MATE KESIĆ I SLAVE MARETIĆ OPET NAJOZBILJNIJI GOSTI U KARAKAŠICI

Kakav genijalac: NAJVEĆI OD NAJVEĆIH, LUKA ŽURE, ULOVIO KAPITALCA
12 svibnja, 2016
Prijave do 25.05.: KONJSKO KAO BALOTAŠKA DESTINACIJA U SNAŽNOJ UZLAZNOJ PUTANJI
13 svibnja, 2016

Opet opasni: MATE KESIĆ I SLAVE MARETIĆ OPET NAJOZBILJNIJI GOSTI U KARAKAŠICI

Slavko Maretić sa peharom u ruci

mate kesić

Već je rečeno da je Karakašica poprilično cijenjena lokacija za balotanje u regiji. Malo je pravih gostujućih igrača koji tamo ne balotaju. Igrališta su potpuno različita od onih u Bastu, Stobreču ili Omišu, a onaj tko se smatra pravim igračem sve te razlike trebao bi znati premostiti.

Prošli turnir finale su igrali Mate Kesić i Slavko Maretić. Tako su se pokazali kao najuspješnija gostujuća ekipa (ekipa van Sinja i okolice) u turniru. Podsjetimo da su tijesno izgubili od Petra Bilokapića i Marinka Gulića.

I ovaj put od svih gostujućih igrača ovaj dvojac djeluje najozbiljnije. Iako su prvi set ostali na sitna 4 punta. Dvojac se probudio i dokopao četvrtfinala. Drugi set je bio poprilično uvjerljiv, a domaćin je osvojio svega 6 punata. U trećem smo vidjeli nešto neizvjesnosti, međutim , nedovoljno, a Kesić i Maretić uspješno su ostvarili plasman u četvrtfinale.

Turnir u Karakašici je toliko konkurentan, da je dojam da postoji 300 ozbiljnih igrača. Svatko balote igra i igra ih dobro. Konačni pobjednik ili favorit je potpuno nepoznat.

Meč pod povećalom:

Najzahuktaliji par u regiji Marijan Botica i Mladen Šimić ne miruje. Dan za danom su pobijedili protivnike u Jesenicama i dokopali se četvrtfinala. Posljednje glasine kažu da se par pojačava vrhunskim igračem Vinkom Kragićem, iako je informacija još uvijek nepotvrđena.

Također, must watch meč momci bi trebali uskoro odigrati protiv Mate Kasića i Paška Gotovca. Navodno je većina četvrtfinalista na toj lokaciji poznata, ždrijeb sljedećeg kola slijedi uskoro, a taj odličan dvoboj se još čeka. Očekuje se prisustvo velikog dijela balotaških fanova, iako se meč odigrava na jako egzotičnoj balotaškoj destinaciji, o čemu ćemo više saznati od legendarnog Gotovca u danima pred nama.

Comments are closed.