Domaćin u finalu Brnaza: PETAR VUČKOVIĆ PEJA I JOZO BLAŽEVIĆ JOŽA

Otac i sin u akciji: ANTE PLAZONJA SA SKEJOM, MARKO I VUKAN IZVUKLI NEMOGUĆE
10 kolovoza, 2016
Bajci došao kraj: PULJE ISPAO, FAVORITI PROŠLI
11 kolovoza, 2016

Domaćin u finalu Brnaza: PETAR VUČKOVIĆ PEJA I JOZO BLAŽEVIĆ JOŽA

Petar Vučković Peja

Petar Vučković Peja

Nakon što su Dujo Medija i Mario Gašpar izborili finale superkvalitetnog turnira u Brnazama i nakon što je organizator već najavio svojevrsni masters (3+1) na istoj lokaciji, o kojem ćemo više čuti kroz par dana, odigrano je i drugo polufinale.

U njemu su Petar Vučković Peja i Jozo Blažević Joža rezultatom 2:1 pobijedili, tokom turnira fenomenalnog, Ivicu Bilokapića i Antu Maleša. Po izvještaju sa terena prvi set, koji su domaćini dobili potpuno neizvijesnih 16:15 mnogo je toga presudio, ako ne i sve. U tom setu Peja i Joža su imali 10:5 koje su Ivica i Maleš okrenuli na 15:10. Tada u dvije jako dobro odigrane ruke sa obje strane Peja i Joža izlaze kao pobjednici na način da na “zadnjoj crti” slažu pet punata “u šešir” na gotovo nemogućoj poziciji. Bilokapić i Maleš dominirali su drugim setom, da bi im za treći očito ponestalo snage i energije. Meč je bio dostojan polufinala s obzirom da su akteri bili na izrazito visokom nivou, a odlučile su zaista nijanse.

U oba polufinala rezultat 16:15 bio je presudan. Sve je to pokazatelj koliko je na ovoj razini balotanja potrebno biti i sretan i spretan, kao i to da je kvaliteta aktera i izjednačenost mečeva potpuna. Razlike se mjere „milimetrima“ i do pobjede može bilo tko.

Čeka nas jednako neizvijesno i zanimljivo finale turnira.

Comments are closed.