Otac i sin u akciji: ANTE PLAZONJA SA SKEJOM, MARKO I VUKAN IZVUKLI NEMOGUĆE

Najava „Pulje showa“: DANAS TRI UZBUDLJIVA ČETVRTFINALA U KOPRIVNOM
10 kolovoza, 2016
Domaćin u finalu Brnaza: PETAR VUČKOVIĆ PEJA I JOZO BLAŽEVIĆ JOŽA
11 kolovoza, 2016

Otac i sin u akciji: ANTE PLAZONJA SA SKEJOM, MARKO I VUKAN IZVUKLI NEMOGUĆE

Marko Skejo Ante Plazonja

Marko Skejo i Ante Plazonja

Dok ne saznamo što ženski dio obitelji Plazonja promišlja onda kada otac i sin igraju svaki na svojoj lokaciji turnirske utakmice, zabavit ćemo se njihovim rezultatima.

Na Kacunaru su Marko Skejo i Ante Plazonja svog protivnika pobijedili 2:0, a po riječima momaka, Skejo želi skalu više nego prošli turnir. Podsjetimo se, prošli turnir Skejo je igrao finale u paru sa Markom Plazonjom. Za ovakvu pretencioznost balotaši znaju reći: „Vratite bulu iz potoka momci“. Za otići stepenicu više trebat će mnogo znoja i truda, a mi ćemo čekati da nas ovaj eksplozivni tandem uvjeri u svoje intencije i to rezultatom.

Spektakl u Koprivnom:

Nakon te utakmice, Antin otac Marko Plazonja tražio je put u četvrtfinale Koprivnog sa Antom Tonćem Vukanom u okviru zaostale utakmice. Nakon što su u ljepotici turnira pobijedili kraljeve bakelita iz Vrgorca i Opuzena, i prošli još neke stepenice, dočekali su ih Vlatko Ban i Hrvoje Tešija. Svi smo znali da će i ovo biti dramatična utakmica, što se na kraju pokazalo točnim.

Ban i Tešija furiozno otvaraju sa 12:0. Ipak, prvi set završava neizvijesnih 16:14, a moglo je biti i drugačije. U drugom setu opet Ban i Tešija izlaze na ranih 7:0, tada se potpuno bude Vukan i Plazonja i okreću na 16:8 i 1:1 u setovima. Čak bolje otvaraju i treći set 8:6, ali nekim nespretnim odigravanjima i novim uzletom Tešije i Bana rezultaj je gotovo bezizlazan. Točnije 8:13 za kombinaciju Klis, Dugopolje. U tom trenutku, ionako već umorni od silne igre posljednjih dana Vukan i Plazonja pronalaze posljednji atom snage za konačni preokret i pobjedu 16:14. Danas ih čeka već najavljeno četvrtfinale ovog sjajnog turnira sa preko 180 ekipa.

Comments are closed.