Dundo se vraća na velika vrata: TROJKA (3+1) U SITNOM GORNJEM !

Murichi (Muriči) opet briljira: BRNAZE PAR (2+1) DO 18.7. PRIJAVE DO 64 EKIPE !
2 srpnja, 2020
PROCURIO U JAVNOST ŽDRIJEB PRVOG ORGANIZIRANOG PETANKA NATJECANJA ISPRED HBS-a
11 srpnja, 2020

Dundo se vraća na velika vrata: TROJKA (3+1) U SITNOM GORNJEM !

“Ko ne zna di je Dundo, taj nema pojma o balotama”, kaže jedna od desetaka popularnih balotaških uzrečica.

Nije slučajno da je tome tako, jer nadmetanje u Gornjem Sitnom pod Mosorom je jedno od najlegendarnijih nadmetanja u bakelitu uopće. Turnir se vraća na velika vrata. Naravno, Dundo nebi bio Dundo da se ne drži svih uputa HZJZ-a i stožera civilne zaštite. Po nekim izvorima, razmak među igračima neće biti metar i pol ili dva metra što je već uvriježeno u boćarskim i balotaškim nadmetanjima (uz stalno korištenje dezinficijensa od strane ozbiljnih balotaša), nego će biti čak dva i pol metra. Sve navedeno nam sugerira da se radi o nadmetanju visokog ranga. Ništa manje od Dunde i Niđe i nismo očekivali.

Ono što se još ne zna jest informacija dali će legendarni Špiro Gruica i Nediljko Bratim igrati u istoj ekipi. Radi se o dva domaća igrača i dva ponajbolja igrača balota u Sitnom Gornjem, a ako navedeno bude slučaj, javnost ćemo obavijestiti po potvrdi takve jedne informacije.

Koeficijenti za ranking su 8/4/2/1, pa možemo reći da nas čaka pravo i veliko balotaško nadmetanje kao u ona najbolja balotaška vremena. Dodatne info potražite na fotografiji:

Comments are closed.