PROCURIO U JAVNOST ŽDRIJEB PRVOG ORGANIZIRANOG PETANKA NATJECANJA ISPRED HBS-a

Dundo se vraća na velika vrata: TROJKA (3+1) U SITNOM GORNJEM !
4 srpnja, 2020
SDŽ 1.ŽUPANIJSKA BOĆARSKA LIGA: Komiža ipak do titule prvaka !
21 srpnja, 2020

PROCURIO U JAVNOST ŽDRIJEB PRVOG ORGANIZIRANOG PETANKA NATJECANJA ISPRED HBS-a

Delegacija Hrvatskog boćarskog saveza je jučer bila u Šibeniku i Vodicama. Tamo se događala Instruktaža sudaca, pregled igrališta i ždrijeb koji će u petak 5.9.2020 iznjedriti prvog ekipnog petanka prvaka Hrvatske.

Taj isti ždrijeb je zbog velike zainteresiranosti procurio u javnost, pa Vam istog donosimo (vidi fotografiju iznad). Za odigravanje natjecanja su klubu ili ekipi (obzirom da Šibenik, Dalmatino i Vodice daju po dvije ekipe) u borbi za prvog povijesnog prvaka Hrvatske, potrebna tri igrališta.

Ako projekt zaživi, i sve utakmice se zaista i odigraju moći ćemo reći da je Milan Gnjidić otac Hrvatskog Petanka boćanja, a Ivan Lambaša ispred BK Šibenik bi u jednoj takvoj priči također mogao imati posebno mjesto za generacije iza nas.

Glavna zvijezda lige po svim informacijama iznutra je svestrana softbolašica, Volo boćarica i petanka boćarica Branka Bilandžija. Ona u kombinaciji upravo sa Gnjidićem (BK Dalmatino) tvori po mnogima prvog favorita da ponese ovaj prestižni, povijesni, pehar sa sobom. Jedva čekamo.

Petanka boćalište u Vodicama

Comments are closed.