“El clasico sud americana”: SKIKALO I FRANE BARABAN NA MIRKA DELIĆA I TONIJA BAŠIĆA !

FINALE VISOKE – SUBOTA 20:00 ! Marijan Vučemilović Grgić zaustavljen u polufinalu !
6 kolovoza, 2021
1.HRL – Solin nanio Gorčini prvi poraz: POZICIJE ZA PLAYOFF SVE JASNIJE !
7 kolovoza, 2021

“El clasico sud americana”: SKIKALO I FRANE BARABAN NA MIRKA DELIĆA I TONIJA BAŠIĆA !

Skikalo (lijevo) u društvu Mate Paveškovića

Dok čekamo izvještaj o tome kako je poznati splitski kantautor Johnny Gitara pružio odlične partije na Visokoj tokom prva tri kola, u Katunima je na rasporedu najvažnija utakmica u dosadašnjem dijelu turnira.

Utakmica je već dobila i nadimak, a taj je “El clasico sud americana”. Dvoboj jest klasik, ali i temperament dijela aktera je južnoamerički. Jozo Terzić Skikalo je čisti dokaz da je tome tako. Nešto mirnoće bi mu trebao ponuditi suigrač Frane Baraban, koji će ovoga puta biti na suprotnoj strani od one na kojoj je Mirko Delić. Sa Delićem će igralište dijeliti odlični Toni Bašić.

Utakmica se igra u ponedjeljak u 19:00 sati. Bez obzira što većina analitičara tvrdi da je derbi šesnaestine finala 50:50, mi ćemo ipak kazati da je utakmica 52:48 za Bašića i Delića, iz razloga što oni imaju “plan B” ako stvari krenu u pogrešnom smjeru, a taj je treći i ne bilo kakav igrač, već Anđelko Domikulić Đela. Ako Mirko ili Toni ne nađu pravu formu, Đela je sposoban sam izvući utakmicu, a karta za ući na “Municipal” u Kreševu, kako se od milja zove tamošnje igralište, će biti tražena roba do ponedjeljka.

Nekad suigrači, danas rivali: Frane Baraban i Mirko Delić

Comments are closed.