FINALE – OZRNA GORNJA: Kurt, Ivica Odža, Labinčić, Bralić i Vele Vetma prvaci

EUROPSKO SENIORSKO PRVENSTVO U BOĆANJU: Pero Ćubela zlatni u “Preciznom”
1 listopada, 2018
MOGU LI ĆAĆA I SIN OSVAJATI NASLOVE?! Željko Cera nova prva balota Ravnica
4 listopada, 2018

FINALE – OZRNA GORNJA: Kurt, Ivica Odža, Labinčić, Bralić i Vele Vetma prvaci

Kurt

Tradicionalni turnir črtvorki (4+1) u Ozrni Gornjoj je zbog svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji prebačan sa ljetnog termina odigravanja na onaj jesenski. Tamo je publika imala priliku pratiti povratak poznatog balotaša Borisa Kurtovića Kurta nakon određenih zdravstvenih problema. Lijevoruki „snajper“ sa Klisa nije razočarao.

U kombinaciji sa Velom Vetmom, Ivicom Odžom, Slobodanom Bralićem i Antom Labinčićem stigao je do titule u Ozrni Gornjoj nakon četvrtog pokušaja, nakon pobjede u finalu od 2:0. Za Kurta je četvrta godina igranja bila ona sretna, a nakon finala je izjavio; „Polufinale je bilo svojevrsno finale prije finala i najteža utakmica na turniru. Tako to obično biva. Tamo su momci pružili dobar meč. Kada smo tu slavili, nekako sam osjećao da ćemo osvojiti titulu. U svakom slučaju čestitke odličnom Stipi Listešu i njegovoj ekipi, kao i sucu finalne utakmice Miji Giliću.“

Odlični organizator ponovno je bio na nivou, a jednaku razinu balotaškog uzbuđenja koje igračima i publici nudi ovo hvale vrijedno nadmetanje očekujemo i dogodine.

Comments are closed.