Finalisti u Makarskoj izgubili u Jesenicama: POBJEDE TOMASU I MUŠCU, TE RODIĆU

Anti Delašu i Ramljaku derbi dana: MELVAN, BULIĆ, VICKOVIĆ I PERAICA USPJEŠNI
19 studenoga, 2016
Branko Ćubela organizira „Božićni turnir“ u boćanju: PRIJAVE DO 8.12.2016
24 studenoga, 2016

Finalisti u Makarskoj izgubili u Jesenicama: POBJEDE TOMASU I MUŠCU, TE RODIĆU

Mušac i Tomas

Ante Mušac i Antonio Tomas

Par Vrdoljak/Majić uskoro igra finale u Makarskoj, a u međuvremenu su posjetili Jesenice u sklopu turnira parova. Tamo ih je dočekala kombinacija iz Ravnica i to Ante Mušac i Antonio Tomas. Njih je javnost već upoznala aktivnostima na lokalnom turniru prije nešto više od dva mjeseca, a sada su počeli ostavrivati pobjede van „svog” turnira.

Majić i Vrdoljak su 14:0 prednost u prvom setu pretvorili u pobjedu. Isto su u drugom setu učinili Mušac i Tomas sa 13:1 prednošću. Treći set je donio neizvijesnost i igru „punat za punat“, dok pri zaostatku 12:13 za Majića i Vrdoljaka, Mušac i Tomas nisu napravili velika četiri punta, koja su ih lansirala u pobjedu.

Iznenađenje dana u Omišu i Marijo Rodić:

Sezonu iz snova ima Marijo Rodić. On je svoj turnir već osvojio, u paru Omiša pobijedio velike balotaške zvijezde, a sada je i u pojedincu pobijedio velikog Marina Ribičića, te još jednom dokazao da je „balota okrugla“, i da nema sigurnih pobjednika. Marin je pružio nešto lošiju izvedbu nego do sada u turniru, što je Rodić u svojoj odličnoj igri vješto iskoristio za 2:1 pobjedu.

Tomas, otac (Jure) i Marijo Rodić, te Ante Mušac

Comments are closed.