Branko Ćubela organizira „Božićni turnir“ u boćanju: PRIJAVE DO 8.12.2016

Finalisti u Makarskoj izgubili u Jesenicama: POBJEDE TOMASU I MUŠCU, TE RODIĆU
22 studenoga, 2016
Zdravku Tadiću derbi protiv Mira Radojkovića: USPJEŠNI BRANKO UGRIN I „OLUJA“
24 studenoga, 2016

Branko Ćubela organizira „Božićni turnir“ u boćanju: PRIJAVE DO 8.12.2016

bozicni-turnir

Već smo nekoliko puta naglasili da tema portala nikako nije boćanje kao sport, koji je pod ingerencijom nadležnog saveza. Ipak, kada boćari rade hvale vrijedne akcije, sve to skupa je itekako vrijedno spomena.

Ovaj put „Kralj željeza“, što mu je jedan od nadimaka, Branko Ćubela, dobrovoljno i volonterski, organizira boćarski turnir na Gripama. Idealna je to prilika i šansa za balotaše, koji se još nisu okušali u boćanju. Značajan dio igrača upražnjava i jedan i drugi sport, stoga su na Gripe već prijavljena, u bakelitu, mnoga poznata lica.

Nadanja su da će se balotaška mladost i val igrača koji se pojavio u bakelitu prebaciti i na boćanje, što bi bilo neprocjenjivo za ovaj nadamo se od 2024.godine olimpijski sport.

Dio informacija je na fotografiji, a za dodatne info javite se na kontakt: 095/578-3094 (Branko).

BK Nada i pokušaji u igralištu i van njega:

Također, od boćarskih vijesti spomenimo da BK “Nada” – Split provodi kampanju za popularizaciju trofejnog kluba i boćanja u cijelini, a jedan od prvih koraka je redovito ažuriranje novih „facebook stranica kluba“ u smislu najava utakmica i rezultata. Također, putem navedene stranice uskoro nas očekuju i kratke epizode koje će nas podsjetiti na bogatu povijest kluba i igrače koji bili njen neizostavan dio.

bk-nada-fejs-slika

U stvarnosti i realnosti Nada pokušava očuvati drugoligaški status, a pripreme za vrlo važnu subotnju utakmicu protiv Vrgorca su opsežne. Igrači pozivaju navijače da momčadi pruže podršku u subotu u 15:00, protiv gostiju iz Vrgorca u dvorani na Gripama.

duje-piric-4

Mladi Duje Pirić tokom napornog treninga

 

bozicni-turnir-3

Split prekriven snijegom izbliza

Comments are closed.