GENI KAMENI: Petar Tijardović spreman za velike stvari !

FINALE BOLA: Ivan Malenica najbolji
3 siječnja, 2019
Ante Vukan, Toni Bašić i prvo veliko finale u 2019: STOBREČ – NEDJELJA 17:30
13 siječnja, 2019

GENI KAMENI: Petar Tijardović spreman za velike stvari !

Balotaška pauza od 15-ak dana kompetitvnih balota je za nama. Zimska nadmetanja se nastavljaju, a javnost očekuje ishod velikog finala Stobreča, koje bi se trebalo odviti ovaj vikend.

U međuvremenu mlade nade velikim koracima grabe prema balotaškom vrhu, a među njima i odlični Petar Tijardović. Naime, on je u Turjacima već ispratio sa nadmetanja branitelje naslova kući, a navodno odlučno napada i ostale Grand Slamove:

„Cilj je ove godine osvojiti barem jedan balotaški Grand Slam“ – sadržaj je jako odmjerene Tijardovićeve izjave, kojeg smo zatekli u Trilju kod najboljeg organizatora večera nakon finalnih utakmica u Dalmaciji Mira Bradarića „Marinera“. Ukoliko, se to dogodi, Petru će trebati još točno četiri osvojena nadmetanja tog karaktera u godinama pred nama da bi po „dalmacijabalote.com“ dospio u „Legende“ balotanja u Dalmaciji, po uzoru na legendarnog strica Marka Tijardovića, koji je od davno u tom društvu. Time bi Petar postao drugi Tijardović kojem je to uspjelo i najmanje četvrti igrač sa Naklica.

Prikupljanje detaljnih podataka od legendi igre je u tijeku, a Petar je dodao: „To je jedan od dva cilja, a drugi je titula prvaka Hrvatske za BK „Naklice“. Kada to ostvarim balote mogu o klin”. Dali će Petar uspjeti, ne znamo, ali čvrstih gena i ambicije u ovog zaista fantastičnog mladog pucača ne nedostaje.

Comments are closed.