Ante Vukan, Toni Bašić i prvo veliko finale u 2019: STOBREČ – NEDJELJA 17:30

GENI KAMENI: Petar Tijardović spreman za velike stvari !
8 siječnja, 2019
UTAKMICA DOSTOJNA FINALA: Stobreč Neni Juričiću i Petru Bilokapiću u ljepotici
13 siječnja, 2019

Ante Vukan, Toni Bašić i prvo veliko finale u 2019: STOBREČ – NEDJELJA 17:30

Ante Tonći Vukan

Igrač u naletu i igrač koji je rezultatski naviše napredovao u 2018. godini, Ante Tonći Vukan, nastavlja svoj niz pobjeda. Ovaj put i u novoj godini je zaigrao sa popularnim Pešom i uz podršku sa tribina odličnog Mira Bradarića Marinera upisao još jednu pobjedu.

Kada smo kod igrača u naletu, jedno ime koje već dugo čekamo na najvećoj sceni je Toni Bašić, koji si je stigao ostvariti jednu od dječačkih želja i snova u balotama, a velika priča o svemu nas čeka uskoro. U srcu iste će biti upravo svestrani Toni, koji naprosto ima sve reference superstara, osim vrhunskog rezultata. Barem zasada.

Danas finale Štobreča:

Blagdanska pauza je polako „mitila“ pa je došlo vrijeme za prvu veliku stvar u balotama u 2019. godini. Danas se u 17:30 u Stobreču, po najavama organizatora, igra veliko finale u kojem će se sastati Nediljko Neno Juričić i Petar Bilokapić protiv Ivana Ike Palaverse i Mate Paveškovića. Utakmica je potpuno neizvijesna i nemoguće je predvidjeti konačnog pobjednika. Četiri odlična igrača za koje je nemoguće odgonetnuti na koji dan će netko od njih doživjeti trenutak inspiracije.

Petar Bilokapić i organizatorica Irena

Comments are closed.