Godina krenula loše po favorite: GORAN, VUKA I MARKO PUTNIK DOMINANTNO

SENZACIJA U STOBREČU: Ivan Ćurković Ćura i Vlado Sabljić „skinuli“ favorite
8 siječnja, 2017
Nikako nisu za otpis: LEGENDARNI DVOJAC, JUKA RADMAN I IVAN ŠOŠIĆ RICO
11 siječnja, 2017

Godina krenula loše po favorite: GORAN, VUKA I MARKO PUTNIK DOMINANTNO

goran-kadijevic-mate-kesic

Mate Kesić i Goran Kadijević

Za razliku od Juke Radmana, Ivana Šošića Rica i Marka Plazonje, cijeli je niz vrhunskih igrača koji je u novoj godini upisao poraz, a za pobjedu još ne zna. Krenimo redom.

Najveće iznenađenje je u Jesenicama priredio Goran Kadijević iz Omiša, koji je rezultatom 2:1 pobijedio jednog od najboljih balotaša svih vremena Matu Kesića, te ga tako lišio daljnjih obveza u turniru. Kadijević je dobio prvi i treći set u procesu.

Sa razočaranjima nastavlja par Siniša Stipić i Joško Modrić Jokac, koji je unutar utakmice parova u spomenutoj Karakašici poražen od odličnog prvara Josipa Vuke i fantastičnog pucača Marka Putnika. Bez obzira što turnir parova posjeduje „repasaž“ nakon prvog kola, pa obje ekipe imaju svoje šanse do kraja nadmetanja, od ovog para, pogotovo na tom igralištu očekuje se mnogo više, a Putnik i Vuka su naprosto bili dominantni na obje pozicije i zasluženo pobijedili.

Kada se sve zbroji i oduzme, u posljednje dvije sezone, ukupno je 27 igrača završavalo među „Top 16“ balotaša Dalmacije, a ako se po „jutru dan poznaje“, ova godina mogla bi ponovno predstaviti neka nova imena, koja ćemo imati priliku vidjeti među najboljima. Čeka nas više nego zanimljiva sezona.

Spomenimo još da je od favoriziranih ekipa do pobjede i Jesenicama došao par Jure Stanić i Mate Balota Botica protiv ekipe koju predvodi odlični Ante Velić sa Naklica, a u paru sa Markom Vulićem.

jure-stanic-mate-balota-ante-velic-marko-vulic

Balota, Stanić, Velić i Vulić

Comments are closed.