Nikako nisu za otpis: LEGENDARNI DVOJAC, JUKA RADMAN I IVAN ŠOŠIĆ RICO

Godina krenula loše po favorite: GORAN, VUKA I MARKO PUTNIK DOMINANTNO
11 siječnja, 2017
Bast i Frane Tešija: KAKO SU SE TRI DOMEĆE ZVIJEZDE OPROSTILE OD ODLIČNOG TURNIRA
14 siječnja, 2017

Nikako nisu za otpis: LEGENDARNI DVOJAC, JUKA RADMAN I IVAN ŠOŠIĆ RICO

jure-juka-radman

Godina je krenula poražavajuće za neke renomirane balotaše, o čemu je već bio riječi. Ipak, u tu grupu ne spada dvojac kojeg je dobar dio balotaškog puka u tu kategoriju odavno svrstao. Godine i velik broj utakmica već je „načeo“ Ivana Šošića Rica i Juru Juku Radmana, ali to definitivno nije dvojac koji se ima namjeru predati. Previše su dali balotama da bi tek tako otišli u zasluženu „mirovinu“.

Dvojac na početku godine bilježi pobjede usprkos nesnosnim temperaturama. Rico je u Bastu zajedno sa Markom Plazonjom i Klementom Ugrinom stigao do pobjede i tako nastavio niz uspješnih rezultata. Radman je u Jesenicama bio bolji od mlade nade iz Sitnog Gornjeg u sklopu samačkog turnira. Juka je pojedinca u Jesenicama već osvajao, a na njemu će zapeti još mnogo onih koji ozbiljno računaju na titulu.

Očekuje se da će legendarnom dvojcu u prilog ići i „Kriteriji 2017“ po kojima će oni najbolji igrači biti u mogućnosti igrati nešto manje utakmica, a da im se to ne odrazi na ukupan broj bodova u konačnici po „dalmacijabalote.com“.

Također, podsjetimo se da su i Rico i Juka 2015. godinu završili među najboljim („Top 16“) igrača Dalmacije po staro-dalmatinskim pravilima, a u 2017. godini se imaju namjeru na tu istu listu vratiti.

Ivan Šošić Rico Dine Botica Marko Plazonja

Rico, Plazonja i Dine Botica

Comments are closed.