Gradac: IVICA PAJO BRKIĆ I ANTE TONĆI VUKAN SLAVILI U FINALU

JURE JUKA RADMAN: Razgalio srca navijača u prepunom “Varošu”
23 prosinca, 2018
Nova podloga na Gripama: RADNA AKCIJA JAKIH SNAGA BOĆARSKIH KLUBOVA
27 prosinca, 2018

Gradac: IVICA PAJO BRKIĆ I ANTE TONĆI VUKAN SLAVILI U FINALU

Gradac je umalo ponudio pravu dramu oko utrke za najboljeg igrača Dalmacije u 2018. godini, da se slučajno Ante Tonći Vukan u završnici nadmetanja odlučio pojačati sa nekim drugim, a jednako odličnim igračem poput Juke Radmana, a ne Ivicom Pajom Brkićem. Ipak, drama u širem smislu je izostala, a za finalnu utakmicu i ukupnu pobjedu na turniru Pajo je očito bio pun pogodak.

Vukan je trećeg igrača, Matu Kesića, potpuno poštedio muke višesatnog igranja pred Badnjak i ostavio ga da ranije od planiranog započne blagdanski odmor. Mijo Budiša, Taraš i Marijan Botica su pružili odličan otpor. Ipak, nedovoljno za disponirane Vukana i Paju koji su slavili zasluženu 2:1 pobjedu.

Neprikosnoveni „Kralj večera nakon finala“ ili Trolokve?!

Nakon meča su, po nekim izvorima, momci pobjedu slavili kod „Kralja večera nakon finalnih balotaških utakmica“ Mira Bradarića Marinera, dok druge informacije govore da se zabava za šampione odvijala u Trolokvama. Kako god da bilo, mnogi igrači su najavili da će u budućnosti koristiti upravo sve pogodnosti i komod koji nudi restoran „Marinero“ na ulazu u Trilj, jer tamo su proslave pobjeda u finalima zaista nešto posebno. Na tom Rankingu, Marinero je po mnogima bio „broj 1“ u 2018. godini.

Sve zajedno nas čeka posljednja utakmica sezone, finale Stobreča, a javnost će o vremeniku njenog odigravanja biti pravovremeno obaviještena.

Comments are closed.