JURE JUKA RADMAN: Razgalio srca navijača u prepunom “Varošu”

Produkt Juniorske boćarske lige: SINJSKI DRAGULJ TOMO TOMAŠEVIĆ
23 prosinca, 2018
Gradac: IVICA PAJO BRKIĆ I ANTE TONĆI VUKAN SLAVILI U FINALU
23 prosinca, 2018

JURE JUKA RADMAN: Razgalio srca navijača u prepunom “Varošu”

Jedan od najposjećenijih balotaških turnira uopće je onaj u Varošu i to sigurno niste znali. Zaista prepune tribine u srcu Splita je još jedan dokaz kako Branko Lulić i njegovi suradnici rade fantastičan posao. Varošani nisu ograničeni na vrijeme trajanja sezone matičnog kluba, već zabava za balotaše i mnogobrojnu publiku traje cijelu godinu.

Kad se tome doda posjeta nadmetanju drugog igrača svijeta po „Rankingu“ ovoga momenta, urnebesnog pucača u paru i trojci Jure Juke Radmana, sve zajedno čini kombinaciju koju ne smijete propustiti. Upravo Varošani nisu počinili tu pogriješku i Juku su bodrili od prve do zadnje minute finala, a Juka je najveći aplauz dobio onda kada je promašio prvu balotu, jer se promašaj dogodio u posljednjoj ruci utakmice. Nezapamćeno.

Juki su svesrdno pomagali Ivan Mornar, Igor Žuljević, Tomo Bartulović, Željko Juričić i Vedran Matković, dok su drugo mjesto osvojili jako poznati igrači diljem Dalmacije Ante Babić, Jure Župa i Jure Škokić. Podsjetimo da je drugoplasirana ekipa branila titulu osvojenu prošle godine. U zbroju jedno prvo i jedno drugo mjesto u samo dvanaest mjeseci je više nego dobar rezultat.

Comments are closed.