Gurnuli Jona u drugi plan: BAĆO I STRIKO OER GLAVNA PRIČA OMIŠA 2022!

ŽUPANIJSKI BOĆARSKI KUP SDŽ: Projekt u drugoj godini i u formatu iz prošle sezone !
7 svibnja, 2022
Finale lige u Žrnovnici u petak u 18 sati: Kleja u obrani titule!
10 svibnja, 2022

Gurnuli Jona u drugi plan: BAĆO I STRIKO OER GLAVNA PRIČA OMIŠA 2022!

Popularni Pere Pivčević Oer

Jon Sweden je nakon nekoliko godina dominacije u anketama koje su nudile rezultate istraživanja o tome tko je najpopularniji balotaš u Omišu pao na treće mjesto.

Najpopularnija dva igrača među publikom u Omišu ove godine su Pere Pivčević – Oer i Marin Marušić – Baćo. Dodatnu draž daje to što dvojac igra u istoj ekipi. Baćo igra prvara u trojci, Striko Oer korektora, a nezaboravno iskustvo će zajedno sa publikom u Omišu iskusiti i pucač ekipe Ivo Eterović.

Momci su u prvom kolu doslovno pregazili svog protivnika, što je bilo dovoljno da ga momci, a sa njima i publika počnu sanjati titulu. Titulu u koju je Pivčević siguran. Nema igrača sa više samopouzdanja od njega u Omišu. Što se Baće tiče, on je u Omišu dijelio teren i sa “kraljevima bakelita” (nije igrao finale, ali je bio dio ekipe koja je osvojila turnir).

Kako su u Omišu moguće prijave tokom prvog kola, ali u drugi ždrijeb 1.kola (što je sukladno kriterijima potpuno legitimno, jer novoprijavljene ekipe moraju nekoga pobijediti od naknadno prijavljenih kako bi se plasirale u drugo kolo), ekipu je moguće prijaviti na kontakt: 091/5800 845 (Marko Galiot Zele).

Comments are closed.