HAJDUK RAŠICA I DALJE FAVORIT: Naklice ulaze u najvažniji period u povijesti boćanja u Omišu i Poljicima !

Sokol nadigrao Mariniće: BISTONU POBJEDA U ZAGREBU – LUKI GAŠPARU 46 POGODAKA !
13 ožujka, 2022
MARKO PLAZONJA: Hajduk kao obiteljska ljubav !
13 ožujka, 2022

HAJDUK RAŠICA I DALJE FAVORIT: Naklice ulaze u najvažniji period u povijesti boćanja u Omišu i Poljicima !

Miro Petković, Gracija Stjepčević i Damir Ilić

Odigrano je 16. kolo 1.HBL jug Volo. Hajduk Rašica je tri kola prije kraja prvenstva imao sedam bodova prednosti pred Crvenim kućama, što je otvorilo mogućnost rošada u sastavu. Rezultat tih izmjena je dva kola do kraja i četiri boda prednosti. U prijevodu, Hajduk Rašica će u kvalifikacije za Superligu kao prvoplasirani u ovoj ligi, bez obzira na poraz od BK Crvene Kuće u ovom kolu od 7:17.

Zlatan Otok je neočekivano izgubio na Hvaru od Župe Dubrovačke, koja je sve samo ne loša ekipa, čime se dodatno zakomplicirala borba za ostanak. Naklice suzaustavile nalet Primoštena u ključnom trenutku, čime su se još malo približile ovogodišnjem cilju, a to je stabilna sredina ljestvice.

Ono o čemu se puno i dugo priča jest dvorana na Naklicama, za kojom Omiš i Poljica žude desetljećima. Uprava kluba je odradila niz aktivnosti što za rezultat ima velik broj raffa prvaka, što ekipnog iz 2019, što po disciplimana. Duje Pirić i Ana Juginović su najbolji raffa igrači za 2021. godinu ispred HBS-a. Volo ekipi se uz Duju priključio reprezentativac Ivan Čorić. Ciljevi kluba su stabilna sredina ove sezone, a dogodine napad na Superligu. Mladi Roko Velić i Duje Pavešković već kucaju na vrata prve ekipe, ali čini se da je prije uprave kluba sada na potezu Grad Omiš. O događanjima ćemo izvještavati detaljno u mjesecima pred nama, a preko naše redakcije za ovu problematiku vlada interes i nekih vodećih portala u Hrvatskoj. U svakom slučaju, čeka nas važnih i najvažnijih pola godine za boćanje u Poljicima i Omišu.

Mladost Poljica, Omiša i Naklica

Comments are closed.