Hoće li recesija biti konačan vjetar u leđa upravo jednom boćarskom klubu?!

Može li koronavirus iznjedriti kralja bakelita već sada: MOŽE I TO VIŠE NJIH !
13 ožujka, 2020
HBS RAZMATRA OPCIJE: Rekreativci u potrazi za kretanjem – navala na CAF online treninge
17 travnja, 2020

Hoće li recesija biti konačan vjetar u leđa upravo jednom boćarskom klubu?!

cof

Pošast zvana koronavirus se ne zaustavlja. Ne zaustavlja se ni pad ekonomije koji će značajno limitirati izvore prihoda udruga od sponzorstva i donacija, pa čak i od lokalnih uprava i samouprava. To bi moglo nekoliko puta smanjiti proračune i boćarskih klubova između ostalih udruga. Ipak, boćarski klub Naklice, koji je aktualni prvak Hrvatske, gdje je stigao na krilima kreacije nekoliko entuzijasta već nudi nova rješenja.

Iz uprave nam poručuju: „Očekujemo velike probleme ako pričamo o izvorima prihoda, ali već spremamo paket mjera ako se dogodi crni scenarij, da poslodavci ljudima ne budu imali sredstva za plaće. Naime, naši najbolji igrači će biti lišeni odlaska u polje, na što smo mi ionako navikli. Ako se većina ljudi odluči latiti motike i traktora, naši igrači će nastaviti trenirati boće, a ostali vrijedni članovi će se brinuti da njihove obitelji budu zbrinute u smislu voća, povrća, krompira, zelenog graha i ostalog. Dakle, straha nema. Ako se ono što nitko, pa ni mi, ne priželjkuje dogodi, smatramo da će naši članovi svojim radom moći zbrinuti sve najbolje boćare Dalmacije, što bi nas nakon rafa naslova prvaka moglo dovesti i do Volo titule, ako recesija potraje par godina. Naravno, mi želimo najbolje svima, samo pokušavamo biti istovremeno, kreativni i učinkoviti. Planirali smo sa juniorima kroz deset godina biti volo prvaci. Ako recesija na žalost svih nas potraje, prvaci ćemo bit u razdoblju od tri godine.“

Što će vrijeme donijeti i dali će se i kada nastaviti sportska natjecanja poput NBA lige, boćarskih liga i ostalih važnih natjecanja ostaje nam da vidimo.

Comments are closed.