Hrpa bodova na Hanu: ANTE MARKULIN, JURE ŽIŽIĆ I IVAN ŽULJEVIĆ NAJBOLJI !

ŠVEDU REZULTAT KARIJERE ! Popularni „Oer“ i John „Sweden“ na postolju u Omišu !
3 listopada, 2019
As iz Bogdanovića osvojio Sitno: JOŠKO MANDIĆ NAJBOLJI U POJEDINCU !
9 listopada, 2019

Hrpa bodova na Hanu: ANTE MARKULIN, JURE ŽIŽIĆ I IVAN ŽULJEVIĆ NAJBOLJI !

Zadnji „Grand slam“ sezone je za nama. Poznati su svi ovogodišnji osvajači nadmetanja koja se vrijednuju za legende i kuću slavnih balotaša po dalmacijabalote.com. Listu svih takvih zaslužnih igrača publika će moći vidjeti uskoro.

Nadmetanje na Hanu je svijetu prezentiralo jednu zanimljivu kombinaciju. Jure Žižić, Ivan Žuljević i Ante Markulin su protiv Mate Botica, Tonija Bašića i Anđelka Domikulića Đele prvi set okončali uvjerljivo u svoju korist, da bi drugi bio potpuno neizvijestan (16:15) za konačnih 2:0. Momci su za Ranking igrača osvojili po 1900 bodova svaki (1400 osnovnih bodova i 500 bonus bodova).

Žuljević je ovom pobjedom obranio titulu osvojenu prošle godine u sklopu druge ekipe, a zajedno sa Žižićem predstavlja igrački kadar koji bi svoju balotašku besmrtnost trebao nedvojbeno osigurati rezultatom. Radi se o dva, još uvijek, mlada i kompletna igrača za koja je samo pitanje koliko će titula osvojiti do kraja karijera. Ante Markulin je neznatno stariji od spomenutog dvojca, a ova titula će mu biti veliki vjetar u leđa, jer se radi o neustrašivom pucaču koji posjeduje nevjerovatnu ljubav prema balotama. Upravo taj parametar može biti ključan kada su osvojena nadmetanja kroz godine u pitanju. Markulin bi mogao do vrha stopama igrača koji nisu prošli školu boćanja, ali koji su na vrh stigli upornošću, ozbiljnošću i radom. Dalmacija je upoznala već nekoliko takvih imena.

Nino Mrša kao četvrti igrač ekipe nije imao potrebe ulaziti u igru obzirom na izvedbu svojih suigrača. Također, veliki dobitak je i plasman u finale na jednom od velikih nadmetanja u okolici Sinja zaista osebujnog ambasadora balota Anđelka Domikulića Đele. Podloga Hana je ono što njemu odgovara, a on će tamo svake godine biti sve opasniji.

Comments are closed.