ŠVEDU REZULTAT KARIJERE ! Popularni „Oer“ i John „Sweden“ na postolju u Omišu !

BK “MAČKULA” I JURE BEKAN ZAJEDNO: “Volo” par (2+1) u boćarskoj dvorani u Sinju !
2 listopada, 2019
Hrpa bodova na Hanu: ANTE MARKULIN, JURE ŽIŽIĆ I IVAN ŽULJEVIĆ NAJBOLJI !
6 listopada, 2019

ŠVEDU REZULTAT KARIJERE ! Popularni „Oer“ i John „Sweden“ na postolju u Omišu !

Dok regija podržava Juru Bekana u njegovim planovima da napravi pravi međunarodni boćarski turnir, dogodilo se jedno važno nadmetanje humanitarnog karaktera u Omišu.

Bez obzira na dobru volju sudionika i organizatora, kako to obično u balotama biva, u terenu nije bilo mislosti prema protivnicima. Osam parova po pozivu je odigralo fantastično nadmetanje. Mnoge zvijezde bakelita su sudjelovale, a na tronu su svi vidjeli Tonća Jerića i njegovu ekipu, da bi na kraju vrijedni zlatni sat i prestiž stigli zaslužiti Petar Pivčević „Oer“ i ljubimac publike John „Sweden“. Momci su imali težak ždrijeb, ali i velik broj navijača na svojoj strani što ih je naprosto iznijelo do pobjede.

John se nakon finala obratio navijačima u Hrvatskoj, ali i pozamašnom broju šveđana u publici: „Detta är den största vinsten i min karriär. Tack till de lokala fansen, men också till mina lojala svenska fans”, apostrofirajući ovo kao najveći rezultat u karijeri.

Igračem turnira proglašen je uvjerljivo najbolji igrač nadmetanja, Petar Pivčević, koji je dominirao igrom od prve minute do same titule.

Comments are closed.