Iko i Mate u finalu Stobreča 2018: NENO JURIČIĆ I PETAR BILOKAPIĆ SPREMNI

BAST 2019: Nakon Turjaka stiže nam drugi “GRAND SLAM” turnir u sezoni
18 prosinca, 2018
U ČAST LEGENDI PRISUTNA I OBITELJ: Otvoren Memorijal „Zvonko Rančić“
19 prosinca, 2018

Iko i Mate u finalu Stobreča 2018: NENO JURIČIĆ I PETAR BILOKAPIĆ SPREMNI

Posljednji put kada je Marin Ribičić gledao 13:13 u sklopu prvog seta na semaforu u velikoj utakmici u Stobreču protiv Marijana Botice dogodilo se nešto veliko. Ta utakmica daleke 2013. godine je prezentirala neke velike mlade igrače koji su obilježiti igru nakon toga, a svi se nadamo da će epilog sinošnjeg meča biti isti. Super popularni i odlični Viktor Sabljić upravo to zaslužuje. On je budućnost balotanja.

Naime, Sabljić i Ribičić su imali 7:2, da bi se Mate Pavešković i Ivan Iko Palaversa probudili i meč doveli na 13:13. Po tri balote na sošku, punat (široko u pravcu bulina koji je pri zidu) za Paveškovića i Palavesu, Ribičićeva balota nešto duža od bulina i malo van punta. Dvije solucije iz kuta Marina Ribičića: Pustiti Viktora Sabljića da puca balotu ili naslanjati bulina?! Kao što smo najavljivali Marin je uzeo taj rizik na sebe, odlučio naslanjati bulina i… Promašio. Za malo. Mate Pavešković je završio prvi set dodavši dva punta na koncu ruke. Drugi set je završio 16:9, a u finalu nas čeka poslastica.

Prvi glas kaže da se finale igra u subotu, iako će za konačnu odluku trebati pričekati dan, dva. Subota nudi još neke završnice diljem Dalmacije, a javnost će o terminu ovog velikog finala biti pravovremeno obaviještena. U finalu će se Iki i Mati suprostaviti Nediljko Neno „Maradona sa Karpata“ Juričić i Petar Bilokapić.

Comments are closed.