Ivan Penga: „SRUŠIO“ PEKARU MARIN U GOSTIMA, PA PROTUTNJAO JESENICAMA

„Kralj željeza“ donio prevagu: BRANKO ĆUBELA, ZVONE FILIPOVIĆ, “BOGO” I MEDIĆ
21 veljače, 2017
Može li ga itko obuzdati?! NEZAUSTAVLJIVI JOZO TERZIĆ SKIKALO
24 veljače, 2017

Ivan Penga: „SRUŠIO“ PEKARU MARIN U GOSTIMA, PA PROTUTNJAO JESENICAMA

Ivan Penga Miro Mrkonjić Vlade Tomaš Aldo

Aldo, Vlade, Mrkonjić i Penga

U išćekivanju meča godine, „scenu“ su preuzeli neki drugi momci poput Jakova Šilovića i Ivana Penge. O velikom uspjehu jednog od braće iz Rudina (J.Šilović) više pročitajte ovdje.

U međuvremenu je Ivan Penga napravio nešto što ni mnogo renomiraniji igrači od njega nisu sposobni napraviti. Naime, u Žrnovnici je kao „papirnati autsajder” dominirao nad tradicionalno, jednim od favorita nadmetanja, ekipom „Pekara Marin“. Pekaru i ove godine predvodi legendarni balotaš Ratko Kovačević, a Pengi je pobjeda nad hodajućom instiucijom balotanja jedna od najvećih u karijeri.

Kako bi mladi as pokazao da to nije slučaj, nego da će uskoro postati pravilo, nedugo nakon toga stigao je do velikog trijumfa u Jesenicama, u paru sa Mirom Mrkonjićem. Momci su uspjeli pobijediti čovjeka koji je balotanju naučio i samog Romea Tomaša, Vladu Tomaša, koji rijetko propušta završnice nadmetanja u Jesenicama. Sve to na način da je Penga dominirao utakmicom. Momci su dobili oba seta 16:15, a Mrkonjić i Penga su oba puta značajno rezultatski zaostajali. Prvi set su izvukli sa 8:14, a drugi sa 9:15. Nezapamćeno.

Comments are closed.