„Kralj željeza“ donio prevagu: BRANKO ĆUBELA, ZVONE FILIPOVIĆ, “BOGO” I MEDIĆ

Porazi favorira: GORAN, LEO VETMA, LUKA BOBAN, STIPE TERZIĆ I “VELIKI” ŠVABO
21 veljače, 2017
Ivan Penga: „SRUŠIO“ PEKARU MARIN U GOSTIMA, PA PROTUTNJAO JESENICAMA
24 veljače, 2017

„Kralj željeza“ donio prevagu: BRANKO ĆUBELA, ZVONE FILIPOVIĆ, “BOGO” I MEDIĆ

Branko Ćubela Zvone Filipović Bogo Šošić Stipe Medić Stipica

Medić, Ćubela, Filipović i “Bogo”

Da u Šošićima postoji odlično balotaško zdanje sa dvije staze malo je pravih ljubitelja balota znalo, ali da je Branko Ćubela, proslavljeni boćar opasan i u bakelitu, to znaju i vrapci na grani. Ćubela je BiH reprezentativac u boćanju, član BK Gorčina iz Omiša, a ponikao je u omladinskom pogonu BK Nada Split.

Ćubela je u trojci sa Stipicom Medićem i Zvonom Filipovićem, te „BogomŠošićem kao četvrtim igračem savladao nedoraslog protivnika sa laganih 2:0. U sklopu ekipe „Artech“ kojoj je kapetan popularni Zvone, Ćubela je igrao pucača. Na iznenađenje mnogobrojne publike Ćubela se odlučio pucati iz zraka, te pogodio doslovno sve balote od kojih su neke ostale „reštane u mjestu“. To ne radi nijedan ozbiljan “raffa” balotaš, ali Branko Ćubela je priča za sebe. On može baš sve. Publika je skandirala “kralju”, a Ćubela je igrao kao u transu.

Medić i Filipović su držali izvanredan ritam na prvaru i korektoru, što je „kralju željeza“ uvelike olakšalo posao. Ekipa će u narednim utakmicama, nedvojbeno, biti veliki mamac za navijače, koji su ih i ovaj put bodrili u jako velikom broju.

Šošići

Balotaško zdanje u Šošićima

Comments are closed.