IVAN ŽULJEVIĆ DEBITIRAO – JURE ŽIŽIĆ DANAS UPISUJE PRVI NASTUP: Josip Tiganj dobitak !

2.HBL-JUG: Duje Pirić, Stipe Pivčević i Dario Pirić odvele Naklice do svih 9 bodova u tri kola !
16 studenoga, 2020
BRANKO ĆUBELA KAO LICE TURNIRA: 3.MEMORIJALNI TURNIR “ZVONKO RANČIĆ” !
17 studenoga, 2020

IVAN ŽULJEVIĆ DEBITIRAO – JURE ŽIŽIĆ DANAS UPISUJE PRVI NASTUP: Josip Tiganj dobitak !

Ivan Žuljević i Jure Žižić

Zanimljivo je i jučer bilo na raffa Split Openu 2020. Tamo je u kombinaciji sa Dujom Pirićem debitirao Ivan Žuljević, za kojim se očekuje velika potražnja tokom raffa prijelaznog roka.

Da podsjetimo raffa prijelazni rok počinje pred kraj prosinca, a traje otprilike do polovice veljače. Iako sezona počinje u svibnju, taj period od dva mjeseca će biti period u kojem će se više raditi na igralištima, kako bi bili ispravljeni neki nedostatc iz prethodnih sezona.

Veliki interes će pobuditi i nastup Jure Žižića, koji zasigurno može parirati najboljim igračima, ukoliko odluči raditi na svojoj igri. Sa njim u terenu bi se trebao naći Nino Mrša, još jedno jako zanimljivo ime iz bakelita, inače veliki borac i pokretač. U balotama takvi uvijek naprave rezultat, pa postoji opcija da se nešto slično desi sa Mršom u raffa boćanju. Mrša bi trebao popuniti izostanak Jure Stanića, koji zbog poslovnih obveza ipak neće još debitirati, iako Dalmacija i taj debi sa nestrpljenjem očekuje.

Osim svih navedenih, zajedno sa Mladenom Šimcem je zaigrao i Luka Boban, kojeg je BK Solin detaljno pratio. Znamo da se radi o “sportašu od glave do pete”, pa i u ovom slučaju možemo očekivati zanimljive stvari u terenu.

Treneri kao deficit u dalmatinskom boćanju i jedno novo ime:

Boćarski klub Pržina je jako dobro vođen klub i sve to nije vidljivo samo i isključivo po rezultatu. Podsjetimo, dva doprvaka Hrvatske u ligaškim natjecanjima su BK Vargon i BK Pržina. Zoki Nasić je nakon osvajanja titule viceprvaka u raffa boćanju angažirao i stručnu osobu za rad sa igračima. Radi se o diplomiranom kineziologu Josipu Tignju. Nasićev put je ispravan, a Tiganj će dobiti svoju šansu, u to nema sumnje, kako igračku, tako i trenersku. Hoće li je iskoristiti, to ovisi o njemu samome i sposobnostima da materiju u vidu biomehanike pokreta u konačnici usvoji.

Nino Mrša u društvu legendarnog Njemca Zdravka Katušića Švabe

Comments are closed.