2.HBL-JUG: Duje Pirić, Stipe Pivčević i Dario Pirić odvele Naklice do svih 9 bodova u tri kola !

Stiže li Jon na utrku za Kralja bakelita 2020?! KATUNI I TUGARE PREMA STATUSU GRAND SLAMA !
15 studenoga, 2020
IVAN ŽULJEVIĆ DEBITIRAO – JURE ŽIŽIĆ DANAS UPISUJE PRVI NASTUP: Josip Tiganj dobitak !
17 studenoga, 2020

2.HBL-JUG: Duje Pirić, Stipe Pivčević i Dario Pirić odvele Naklice do svih 9 bodova u tri kola !

Petar Tijardović i Duje Pirić

2.HBL jug tradicionalno prati kalendar 1.HBL. Treće kolo je za nama i ono što smo detektirali nakon prošlog kola postaje sve očitije, a to je da je U23 reprezentativac Duje Pirić poboljšao Naklice za 40 posto i sve to bez da je našao onaj pravi ritam u preciznom izbijanju, koje mu je u principu specijalnost. Duje Pirić prvu ruku kruga otvori loše da bi završavao na preko 25. To su jasni znakovi da se radi o ekstra kvalitetnom i stabilnom igraču. Trener Božo Vladušić je uz Duju dobio i korektora u trojci u Stipi Pivčeviću, a znamo da velik broj ponajboljih klubova u Hrvatskoj muku muči i sa trojkom i sa korektorom. Kada tome pridodamo rast Daria Pirića, uz iskusni ostali dio ekipe od prošle sezone koji je odavno dokazan, jasno je da su Naklice kandidat za titulu.

Najveći konkurenti su im i dalje Zlatan Otok, kojeg će Jovito Vranković vrlo brzo konsolidirati, a bod u Župi nisu izgubljena dva nego dobiven jedan, jer Župa u Dubrovniku neće prosuti mnogo bodova, a ako ih osvoji sve do kraja prvenstva to neće biti iznenađenje.

Povljana na Pagu stvari rješava poprilično konkretno, tako je bilo i ovaj vikend protiv Postranja. Dvije ekipe iz gornjeg doma su u Zadru u gradskom derbiju odigrale odličnu i neizvijesnu utakmicu u kojoj su ovaj put bile bolje Crvene kuće.

Comments are closed.