IVO PRGOMET I TIHOMIR TIHO METER DOŠLI NA SVOJE, MATE KESIĆ UMALO IZGUBIO

Finale Jesenica: ŽULJEVIĆ, RADMAN I KESIĆ NAJBOLJI
11 lipnja, 2016
Pridobio publiku Omiša: ŠPIRO GRUICA NASTUPIO U DERSU IVANA PERIŠIĆA
13 lipnja, 2016

IVO PRGOMET I TIHOMIR TIHO METER DOŠLI NA SVOJE, MATE KESIĆ UMALO IZGUBIO

Ivo Prgomet

Ivo Prgomet u dobrom društvu

Ivo Prgomet posljednje vrijeme nije u formi. Prelazak iz zatvorenih terena na otvorene njemu se naprosto drastično reflektira na izvedbu. Razlog tome su izrazito brze podloge unutarnjih igrališta, za razliku vanjskih igrališta koja su mnogo rijeđe održavana i cijelu zimu su podložna klimatskim promjenama.

Ipak, igralište u Brnazama je jedan od najbržih vanjskih igrališta uopće. To je za Prgometa kao naručeno. Sinoć je u paru sa najboljom frizurmom balota (vidi na slici ispod), Tihomirom Tihom Meterom pobijedio u pravoj drami gostujućeg terena. Naime, prva dva seta završila su identičnim rezultatom i to 16:14, jedan set na jednu drugi na drugu stranu. Prgomet je pokazao izvrstan nivo igre i u trećem setu. Rezultat toga bio je pad u igri protivnika i mnogo lakša pobjeda. Momci su očito igrali na „iscrpljivanje“ i u tome na kraju uspjeli.

Mate Kesić umalo izgubio:

Igrač u velikom naletu Mate Kesić jučer je protiv jako kvalitetnog protivnik zaostajao set i 0:7 u drugom setu. Nakon toga Mate je ubacio u sedmu brzinu i zajedno sa Milivojem Papićem preokrenuo stvari. S obzirom na formu u posljednje vrijeme, kada ova legenda umalo izgubi  i to je velika vijest.

Od ostalih zanimljivosti spomenimo da se u Omišu igra i u jutarnjim terminima. A na igralištu su upravo dva velikana u naletu i legende balotanja u regiji Tonći Jerić i Tonći Jurjević. Osvajanje Omiša za njih nebi bilo ništa nepoznato.

Tiho MeterTiho Meter 2

Comments are closed.