IZVANREDNE VIJESTI: Pero Ćubela osvojio zlato na Mediteranskim igrama !

JUBILEJ NA NAKLICAMA: Boćarski klub „Sveti Ante“ proslavio svoj 10. rođendan
25 lipnja, 2018
OŽUJSKO KUP 2018: Fantastični projekt se nastavlja i finale Sedramića
5 srpnja, 2018

IZVANREDNE VIJESTI: Pero Ćubela osvojio zlato na Mediteranskim igrama !

Pero Ćubela 28

Pero Ćubela, poznati splitski boćar i balotaš, član zagrebačkog Zrinjevca i reprezentativac Hrvatske, je 30.06.2018 u kasnim popodnevnim satima osvojio je zlatnu medalju u preciznom izbijanju na Mediteranskim igrama u španjolskoj Tarragoni. U finalu je rezultatom 12:8 bio je bolji od slovenskog predstavnika Jure Kozjeka. Pero se u prijepodnevnim satima plasirao u finale pobijedivši alžirca Abdelkrima Makhloufia rezultatom 16:8. Radi se zaista o fantastičnom dosegu za ovog osebujnog sportaša, inače jako omiljenog diljem regije i među balotaškim pukom.

Uz Peru se zlatom u boćanju okitila i Nives Jelovica koja je u finalnom susretu u preciznom izbijanju protiv francuskinje Sesilie Mailehako slavila rezultatom 29:17. Nives je danas također odigrala i polufinalni susret protiv tunižanke Yosre Mhamdi pobjedivši rezultatom 19:10.

Marino Milićević u jučerašnjem polufinalnom susretu u disciplini brzinsko izbijanje rezultatom 43 se nije uspio plasirati u finale, što je pokazatelj na kako visokom nivou se igra u Tarragoni.

 

Izvor: Hrvatski boćarski savez

Comments are closed.