Jesenice: IVO ETEROVIĆ, ZVONE ČOTIĆ I LEGENDARNI ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA

Parovi četvrtfinala Stobreča i spektakl u Bastu: JOSIPOVIĆ POKAZAO KLASU
8 ožujka, 2017
„TRIVI TRANS“ SENZACIJA: Jakov Šilović i Marko Plazonja prvi finalisti “Grand slama”
10 ožujka, 2017

Jesenice: IVO ETEROVIĆ, ZVONE ČOTIĆ I LEGENDARNI ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA

Anđelko Domikulić Đela Zvone Čotić Denis Ramljak Marko Plazonja

Čotić, Đela, Ramljak i Plazonja

Ako ste pomislili da su nadmetanja u Jesenicama posustala ili usporila grdno se varate. Romeo Tomaš kao voditelj organizacijskog odbora i supervizor nadmetanja Marin Marušić Baćo ne jenjavaju niti malo.

U junaka turnira polako se pretvara mlada nada iz Omiša Ivo Eterović, koji je počeo pucati i reštavati iz zraka za pobjedu u paru sa Marinom Ribičićem nad Ninom Mršom i Tihomirom Barijem Baraćem.

Osim njih Zoran Anić Boys i Vlade Sabljić svladali su Vladu Tomaša i popularnog Radu, a za veliku pobjedu u derbiju pobrinuli su se Zvone Čotić i legendarni igrač i zaljubljenik u balote iz Dubrave Anđelko Domikulić Đela. Oni su u velikoj utakmici pobjedili Denisa Ramljaka i Marka Plazonju rezultatom 2:1, a pravo je vrijeme da se javnost upozna sa legendarnom izjavom fanatika balota, kojega povijest ove igre nikada neće zaboraviti zbog mnogo zanimljivih detalja koji se vežu uz njegovo ime.

Anđelko Domikulić Đela: „Kada te tuga nakon izgubljene utakmice toliko shrva da, nakon neprospavane noći, dođeš do toliko snažnog stanja da ni suzu ne možeš suspregnuti, odnosno da plačeš zbog balota, shvatit ćeš što je iskrena ljubav.“

Đela balota još od starih Tugara i ostalih velikih „starovičkih“ nadmetanja, a ni dan danas niti blizu nije rekao svoje zadnje. Stoga, „legenda o Đeli“ raste iz dana u dan kako vrijeme odmiče, a mladost Dalmacije će srećom, ovog doajena i njegovu neponovljivu „pjombu“ (bližanje balote starovičkim stilom prilagođenu modernoj igri) imati prilike još dugo gledati.

Anđelko Domikulić Đela

Uvijek u formi – legendarni Đela

Comments are closed.