Parovi četvrtfinala Stobreča i spektakl u Bastu: JOSIPOVIĆ POKAZAO KLASU

Ivanu Šušku pojedinac u Karakašici: PETAR BILOKAPIĆ U FANTASTIČNOJ FORMI
6 ožujka, 2017
Jesenice: IVO ETEROVIĆ, ZVONE ČOTIĆ I LEGENDARNI ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA
8 ožujka, 2017

Parovi četvrtfinala Stobreča i spektakl u Bastu: JOSIPOVIĆ POKAZAO KLASU

Matejas Josipović

Matejas Josipović

Kako su samo „radili“ telefoni diljem regije u utorak ujutro. Vijest koja je isplivala na svjetlo dana na jutarnjoj kavi u Baškoj Vodi proširila se Dalmacijom brzinom bure sa Biokova. Desetak tisuća ljudi, od kojih ponajviše na potezu Makarska, Baška Voda, bilo je „na nogama“. Što se zapravo dogodilo?!

Naime, lakše ozljeđenog suigrača Luke Žure trebao je zamjeniti treći igrač za nadmetanje 2+1 u Bastu. Momci su brzo krenuli u potragu i naravno, naišli na „kapitalca“. Bivši nogometaš i uspješan prvoligaški boćar, sportaš od glave do pete, Matejas Josipović najavljen je kao igrač koji će u popodnevnom meču u paru sa Lukom Žurom ugledati arenu Basta. Istinski superstar sa južne balotaške hemisfere i „Doktor“ igrališta u Bastu. Pravi mamac za publiku. Najbolja moguća stvar za fantasično nadmetanje, koje neprikosnoveni Neven Jelić Jela toliko kvalitetno vodi.

U dvoranu nije mogla stati niti čačkalica, a od prisutne mnogobrojne publike nemoguće je bilo utvrditi koliko je navijača junaka sa juga podržavalo, a koliko ih je bilo protiv njega, obzirom da je baš on u Bastu svojevrsna mjera za kvalitetu igre. Momci su pobjedili odličnu kombinaciju predvođenu fenomenalnim pucačem Ninom Čovićem Tigrom i Vedranom Crnčevićem, rezultatom 2:1 u istinskom derbiju. U procesu su Josipović i Žure okrenuli i nestvarnih 2:16 i 2:6 u zasluženu pobjedu. Fenomenalno.

Nevažno dali je većina navijača bila za Matejasa Josipovića ili protiv njega, novi dvoboj će opet doći gledati baš svi, a ni kamere koje će sve snimati nisu isključene kao solucija. Kako god bilo, Bast neće moći dočekati njihov sljedeći dvoboj, u to ne sumnjajte, a vrijeme odigravanja utakmice će “potući” regiju (od Dubrovnika do Šibenika) za svega sedam minuta.

U isto vrijeme sve je spremno za još jedan spektakl i to polufinale Stobreča. U njemu će se susresti Marko Plazonja i Ante Šilović protiv Hrvoja Milavića i Tonća Jerića, te Jure Stanić i Denis Ramljak protiv Petra Bilokapića i Veljka Maretića.

Comments are closed.