Jokac, Tendžera i događanja na mastersu: IVAN ŠOŠIĆ RICO I NIZ ODLIČNIH DERBIJA

Roko Aljinović i Zovne Čotić: PET ISCRPLJUJUĆIH SATI ZA VELIKU POBJEDU
18 rujna, 2016
Još dva trofeja: KRALJ SEDRAMIĆA, DRNIŠA I OKOLICE MARKO PLAZONJA, TONI BAŠIĆ, NENO MEŠIN I NIKOLA MUJAN
18 rujna, 2016

Jokac, Tendžera i događanja na mastersu: IVAN ŠOŠIĆ RICO I NIZ ODLIČNIH DERBIJA

ivan-sosic-rico

Rico

Joško Modrić Jokac i Dario Tenžera Gren ostvarili su plasman dalje na Hanu, na kojem ih naravno ždrijeb nimalo ne ljubi, baš kao nikoga od ostalih ekipa. Razlog tome je to što je „laganog ždrijeba“ sve manje i manje. Pitanje je dali ga uopće ima. Oni su jedni od ozbiljnijih kandidata za naslov.

U isto vrijeme na mastersu u Brnazama se odigrao jedan iz niza derbija. Dine Botica, Ivan Šošić Rico i Jure Stanić dobili su i drugu tešku utakmicu, protiv Vlade Sabljića, Ivan Čurkovića Ćure i Marina Ribičića. Trajalo je tri teška seta, a Ricovi momci su stigli do druge teške pobjede.

Usput, kako bi dobili dojam težine turnira recimo samo da će se u polufinale plasirati samo jedna od tri sljedeće ekipe, a zbog okrutnosti ždrijeba. Od Slavka Maretića, Ike Palaverse, Mate Paveškovića na jednoj strani, Nene Juričića, Marka Plazonje, Tonća Vukana na drugoj strani, i Petra Bilokapića, Igora Milasa i Veljka Maretića na trećoj strani, među 12 najboljih igrača od ovog deveterca plasirat će se samo trojica.

Dine Botica

Dine Botica

 

Comments are closed.