Jon leti iz Švedske na trojke u Omišu ! BAĆO GA ČEKA SPREMAN !

Balotaši ponovno pokazali veliko srce: DAMIR BOBAN I VJEKO KUMIR NAJBOLJI !
16 travnja, 2022
Senzacija nad senzacijama: BRAĆA ĆUBELA I MILIČEVIĆ U BK MAINI !
21 travnja, 2022

Jon leti iz Švedske na trojke u Omišu ! BAĆO GA ČEKA SPREMAN !

Organizacijski odbor dodjeljuje priznanje za poseban doprinos Jonu u 2021.

Iz organizacijskog odbora nam javljaju fantastičnu vijest, a ta je da Jon Sweden stiže na turnir trojke (3+1) u Omišu povodom blagdana Sv.Petra. Organizatori Jure Stanić i Marko Galiot su zasigurno jako zadovoljni, pa najavljuju: “Jon leti za Dalmaciju“.

Jon je poznat po mnogočemu, a dijelom i po tom što prije početka utakmica izjave daje na švedskom jeziku, a nakon pobjeda na Hrvatskom jeziku. Jona naprosto mnogobrojna publika inspirira. Naravno, Jon je poznatiji po izvedbama u igralištu i broju navijača.

Ipak, nije sve idealno po Jona, jer medijska pozornost koju dobiva često rezultira velikim brojem igrača koji žele pobjedu upravo nad njim. Opsežni treninzi su u toku za mnoge igrače, a popularni “Baćo” se sprema za nadmetanje punom snagom. Podsjetimo, Baćo je u prošlosti riješio neke ključne utakmice, pa je i sada pod posebnom prismotrom kada je u pitanju “u kojem rosteru će završiti”. Organizatori nam tvrde da će Baćo u jednu od najačih ekipa na nadmetanju. Dali će tom biti tako ostaje nam za vidjeti, a prijave su još koji dan moguće na kontakt: 091 5800 845 (Marko Galiot Zele).

Jon i “Kapetan”

Comments are closed.