Senzacija nad senzacijama: BRAĆA ĆUBELA I MILIČEVIĆ U BK MAINI !

Jon leti iz Švedske na trojke u Omišu ! BAĆO GA ČEKA SPREMAN !
21 travnja, 2022
Svega nekoliko sati do isteka prijava: KATUNI KREŠEVO BRDO BLIZU 128 EKIPA !
23 travnja, 2022

Senzacija nad senzacijama: BRAĆA ĆUBELA I MILIČEVIĆ U BK MAINI !

Marino Miličević, Pero Ćubela i Marin Ćubela

Dok mnoge federacije u drugim sportovima imaju tradicionalan način gledanja na transfere i igranje jednog igrača za dva kluba, boćanje je davno izišlo iz tih okvira. Naime, zamislite da npr. Ivan Perišić, koji usput budi rečeno jako voli balote, može odigrati sve utakmice lige za Inter u Serie A i Hajduk u HNL. Pero Ćubela, Marin Ćubela i Marino Miličević će to stići pokušati uraditi za BK Maini (Crna Gora) i BK Biston (Hrvatska). Fantastično. Priopćenje BK Maini prenosimo u cijelosti:

Poštovani prijatelji boćanja, naši Budvani i vjerni pratioci…. U pet do 12 prelaznog roka naša ekipa je napravila još jedan korak koji će se pamtiti u Crnogorskom boćanju. U naš klub BK Maini iz Budve su danas zvanično došla tri Svjetska imena boćanja, Pero Ćubela, Marin Ćubela i Marino Miličević. Momci koji su krem de la krem boćanja, momci koji su osvojili skoro sve što se može osvojiti. Hvala veliko gospodinu Matijasu Jozipoviću i boćarskom klubu Bk Biston Baška voda koji su nam izašli u susret i sa kojima smo iskoristili šansu da igrači posle osvajanja Hrvatskog prvenstva dođu kod nas i pomognu nam da osvojimo titulu u prvenstvu Crne Gore. Naš klub je poznat da je uvijek pravio korak ispred i prepoznat je u regionu kao klub koji ima dušu, klub koji sa momcima iz Budve uz par pojačanja uvjek ide na titulu i igra što duže u Evropi. Ovi momci su naši veliki prijatelji prije svega i smatramo da će nam dati vjetar u leđa ka što lakšem osvajanju titule a i mi ćemo pomoći da i ovaj dolazak ostavi pečat u njihovim karijerama. Mogućnost osvajanja dvije titule u dvije različite lige u jednoj sezoni je presedan. Što se nas tiče pomoći ćemo im da ostanu u dobroj formi kako bi bili konkurenti u reprezentativnim takmičenja koja im predstoje. Naša liga je nikad jača a mislimo da je ovo pečat za kraj. Momci hvala Vam što ste nam ukazali čast da budete naši članovi i dobro nam došli.

Ovo će svakako pojačati nadanja dalmatinaca da će BK Hajduk Rašica izvesti najjači mogući sastav na utakmice kvalifikacija za Superligu, a Crna Gora i boćanje u Crnoj Gori su ovime učinili velika dva koraka unaprijed.

Comments are closed.