Juka, Igor, „Originalni kralj“ i „Did“ najbolji u Brnazama: FAVORITIMA GLAVICE

29.10.2017: datum koji će zlatnim slovima ostati upisan u povijest hrvatskog boćanja
30 listopada, 2017
Odgođeno finale Omiša: NOVI „KRALJEVI“ BALOTA NA SUĆIDRU IVANČEVIĆ I BOŽIĆ
17 studenoga, 2017

Juka, Igor, „Originalni kralj“ i „Did“ najbolji u Brnazama: FAVORITIMA GLAVICE

Marijan Botica Ivan Šušak Niper Ćuta Jure Juka Radman Igor Žuljević Joško Modrić Jokac Mario Gašpar Ante Domnjak Denis Ramljak

Tresla se brda, rodilo se 16:7 16:1 u finalu Glavica (Kod Jure). Tamo su se domaći momci dali koliko su god mogli kako bi ugrozili favorite, Hrvoja Milavića, Tonća Jerića i Petra Bilokapića. Ipak, nade balotanja u vremenu pred nama zadovoljile su se drugim mjestom, što je izniman uspjeh za ove novajlije u završnicama velikih nadmetanja.

Zato je pravi klasik očekivala i dobila publika u Brnazama. Ono što je bio Masters, sada je na daleko i široko cijenjena trojka, a u finalu iste su se sastali vatreni prvar iz Glavica Joško Modrić Jokac, velika zvijezda bakelita iz Potravlja Mario Gašpar, prvi topnik Svilaje Ante Domnjak i već legendarni balotaš Denis Ramljak protiv jednako legendarnih Jure Juke Radmana, Igora Žuke Žuljevića, Ivana Šuška Nipera Ćute „Dida“ i Marijana „Originalnog kralja bakelita“ Botice. Ovi potonji su slavili rezultatom 16:15 16:11 za pobjedu 2:0 u pravoj poslastici i meču u kojem zvijezda balotanja nije nedostajalo. Štoviše.

Comments are closed.