Jure Radman na preko 90 posto šuta: HAN JUKI, IGORU ŽULJEVIĆU I MARIJANU BOTICI

Prijave do 27.09.2017: NADMETANJE PAROVA 2+1 NA ZELENCI U MAKARSKOJ
25 rujna, 2017
Organizator najavljuje: VELIKI DERBI U JURE U GLAVICAMA
30 rujna, 2017

Jure Radman na preko 90 posto šuta: HAN JUKI, IGORU ŽULJEVIĆU I MARIJANU BOTICI

Marijan Botica Jure Juka Radman Igor Žuljević (1)

Sve je bilo spremno za veliko domaće slavlje odličnog lijevorukog strijelca Miroslava Žanka Suvog i njegovoga Marinka Milana Marina u finalu na Hanu. Suvi je tražio kartu u balotašku besmrtnost u meču života i na njegovu veliku žalost, kao i na razočaranje jednog dijela publike nije ju pronašao.

Ipak, onaj drugi dio publike podržavao je Juru Juku Radmana, koji je rodom iz Rude, tako da je i on imao svoje navijače. A osim što je imao podršku sa tribina, Juka je imao i zavidan nivo igre. Kvalitetno pripremljeni statističari su izračunali da je Juka imao preko 90 posto šuta, te da je pogađao vidljive i nevidljive balote, na preskok i sa svim mogućim rotacijama. Naravno, Jukin suigrač Igor Žuljević je bio potpuno na visini zadatka, pa su momci slavili sa 2:0, tako da do finala odlični Marijan Botica nije niti ulazio u igru. Ipak, Milan i Žanko nisu izgubili bez otpora. Štoviše, nisu zakazali, ali protivnik je bio bolji i zasluženo ponio ovu laskavu titulu sa jednog od nekoliko najsnažnijih nadmetanja u regiji.

Jukinu igru nagradio je i sam Žanko fantastičnim potezom. Naime, Žanko je bio uvjerljivo najbolji igrač tokom cijelog turnira, ali je zbog Jukine vanserijske finalne izvedbe pehar za „najboljeg igrača“ dao Radmanu, što mogu samo najveći.

Marinko Milan Miroslav Žanko Suvi

Comments are closed.