Organizator najavljuje: VELIKI DERBI U JURE U GLAVICAMA

Jure Radman na preko 90 posto šuta: HAN JUKI, IGORU ŽULJEVIĆU I MARIJANU BOTICI
25 rujna, 2017
Organizator časti jelom sve prisutne: VELIKO FINALE DICMA U PETAK U 17:00
17 listopada, 2017

Organizator najavljuje: VELIKI DERBI U JURE U GLAVICAMA

Matijas Grančić Ante Grančić 2

Već smo ustalili praksu izvještavanja sa finalnih utakmica, kao i sa analizama završnica velikih nadmetanja poput fantastičnog Ožujsko kupa, a sada nam evo i prakse u kojoj sam organizator najavljuje derbi utakmicu kojoj navijača neće manjkati.

Jedna takva je ona u Glavicama kod Jure između Denisa Ramljaka i Ivana Šuška Ćute, te Matijasa Grančića i urnebesnog Folka Dolića. Najviše pozornosti mogao bi privući upravo Matijas Grančić. Radi se o velikom boćarskom talentu, školovanom igraču i istinskom genijalcu, istini za volju sa jako malo iskustva u „bakelitu“.

Biti vrhunski boćar ne znači nužno i moći konkurirati vrhunskim igračima bakelita. Štoviše, radi se o dva gotovo različita sporta i to nije od danas, a kako će se Grančić snaći u društvu “lavova” bakelita publika će pomno pratiti. U svakom slučaju u C.B. Jure u  Glavicama nas čeka pravi spektakl, a balotaški analitičari i dalje su spremni tvrditi da je Matijasov otac Darko Grančić još uvijek najbolji igrač bakelita u ovoj trofejnoj obitelji. Razlog tome je naravno rezultat, a finale parova u Omišu od prije nekoliko godina teško će netko nadmašiti.

Comments are closed.