Kakav frajer! ZORAN ANIĆ BOJS NANIZAO NEKOLIKO LEGENDI U JEDNO POPODNE

Brački torpedo: „NOVAJLIJI“ U VRHU BALOTA, IVI ETEROVIĆU POBJEDA KARIJERE
15 ožujka, 2017
IRENA NE POSUSTAJE: 3+1 Stobreč do 24.3.2017 i Milivoj Papić u velikom naletu
18 ožujka, 2017

Kakav frajer! ZORAN ANIĆ BOJS NANIZAO NEKOLIKO LEGENDI U JEDNO POPODNE

Zoran Anić Boys Ivica Đapić Lovčić 2

Anić, Lovčić i Đapić

Još se niti blizu nije slegao trijumf Ive Eterovića nad legendarnim igračima, a već smo svjedoci novog pravog podviga, i to u duplom „pakiranju“.

Naime, Zoran Anić Bojs je zakazao dva meča u Jesenicama. Onaj pojedinačni i onaj u paru i to isti dan. Prvo je sa nevjerovatnih 2:0 u pojedinačnoj utakmici pobjedio Marka Plazonju, koji je očito još pod jakim dojmom finala Stobreča, da bi nakon toga u paru sa Ivicom Đapićem pobijedio favorizirani par Zdravko Katušić Švabo i Stipe Terzić, rezultatom 2:1. Trojac kojeg je popularni „Bojs“ „otpratio kući“ u zbroju ima debelo preko dvjesto osvojenih balotaških nadmetanja, što njegovom podvigu daje dodatni značaj.

U još jednoj utakmici parova u dvoboju hemisfera Ivan Iko Palaversa i Mate Kesić savladali su kombinaciju sa juga (Makarska), Ursić/Vrdoljak, rezultatom 2:1, te se tako plasirali u četvrtfinale po riječima velikog balotaškog asa Romea Tomaša.

Do kraja tjedna nas očekuju objave o novom 3+1 nadmetanju u Stobreču, kao i o pojedincu Omiša (lokalnog karaktera), koji će ove godine domaćim igračima poslužiti kao trening za trojke. Trojka Omiša koja tradicionalno završava na blagdan Sv.Petra, 29.6., nedvojbeno je najcjenjenije balotaško nadmetanje u godini i nadmetanje koje nudi put u balotašku „besmrtnost“. „Besmrtnost“ čija tajna leži u srcima istinskih zaljubljenika balota.

Ivan Iko Palaversa Mate Kesić Ursić Vrdoljak

Palaversa, Kesić, Ursić i Vrdoljak

Comments are closed.