Brački torpedo: „NOVAJLIJI“ U VRHU BALOTA, IVI ETEROVIĆU POBJEDA KARIJERE

Spektakularno finale: PETAR BILOKAPIĆ I VELJKO MARETIĆ NAJBOLJI U STOBREČU
13 ožujka, 2017
Kakav frajer! ZORAN ANIĆ BOJS NANIZAO NEKOLIKO LEGENDI U JEDNO POPODNE
16 ožujka, 2017

Brački torpedo: „NOVAJLIJI“ U VRHU BALOTA, IVI ETEROVIĆU POBJEDA KARIJERE

Ivo Eterović Marin Ribičić Jure Juka Radman Igor Žuljević Marijan Botica

Ivo, “Riba”, Juka, Žuka i “originalni kralj bakelita”

Kakva fantastična utakmica u Jesenicama. Marin Ribičić i Ivo Eterović, kao relativno novo lice u balotama na vrhunskom nivou, protiv iskusnih i odličnih Igora Žuljevića, Jure Juke Radmana i Marijana Botice.

Tri duga i iscrpljujuća seta i 15:9 prednost za par Eterović/Ribičić. Momci su stigli na korak do pobjede, a onda im se ukazao Jure Juka Radman (zamjenio Marijana Boticu tokom utakmice) sa reštanim balotama i to na preskok. Juka je uz svesrdnu Žuljevićevu pomoć, ekipu izvukao na 15:13 i tako svojoj ekipi dao šansu za pobjedu. Naime, momci su tada imali višak od tri balote, koje nisu iskoristili. Time je Ivo Eterović stigao do najveće pobjede u karijeri, bez obzira što je bio sudionik jednog od prošlogodišnjih finala. Nedvojbeno će mu ovaj trijumf biti veliki „vjetar u leđa“, obzirom da se Boticu, Juku i Žuljevića ne pobjeđuje „svaki dan“.

Ribičić je ovim trijumfom stigao na prag „bodova“ za Ranking igrača po „dalmacijabalote.com“. Identičnu situaciju ima u susjednoj županiji (šibensko – kninskoj), na jednom od nadmetenja, te na taj način (okolnim putem i za „manje bodova“), traži priključak sa Bilokapićem i Maretićem, koji su vodeći ovog momenta za „Poredak igrača 2017“.

Comments are closed.