Kakav potop favorita na grand slamu Omiša: IVO VULETIĆ I DOMAĆI NEUMOLJIVI

Cenzura i bojkot ili slučajan propust: JOŠKO PALINIĆ PALE POKORIO MERTOJAK
20 lipnja, 2016
Najborbeniji sinjski balotaš: DARIO TENŽERA GREN
22 lipnja, 2016

Kakav potop favorita na grand slamu Omiša: IVO VULETIĆ I DOMAĆI NEUMOLJIVI

Ranko Stanić

Ranko Stanić

Kakav je to balotaški dan bio. Potop, prava čistka favorita i dokaz što su to balote i koliko su neizvjesne. Baš kad smo Petra Bilokapića nahvalili kao najuspješnijeg igrača u godini (on to i dalje jest), ukazao mu se neprikosnoveno najbolji igrač dosadašnjeg dijela turnira u Omišu Ivo Vuletić. On je u kombinaciji sa Androm Dragoševićom i Jurom Buškainom 2:0 pobijedio kombinaciju Bilokapić, Igor Milas i Veljko Maretić.

Na drugom igralištu su Branko Bunja, Ivo Gojsalić i Ivo Škobalj pobijedili Špira Gruicu, Matu Paveškovića i Ivana Iku Palaversu rezultatom 2:1. Mosoraši su imali priliku za prvi set kojeg su nes(p)retno izgubili. Trojka pobjednika je više nego ozbiljan kandidat za titulu.

Nakon ovog potopa na teren su izišli Ranko Stanić, Jozo Terzić, Tomislav Bašić i Frane Baraban i uspješno okončali meč u svoju korist.

Na Kacunaru sve isto kao i u Omišu:

Da bi dan bio potpun pobrinuli su se Ante Peraica i Ante Ilić koji su 2:0 pobijedili Igora Žuljevića i Juru Radmana, čime su napravili još jednu senzaciju u nizu. A na drugom igralištu, nakon što su se oprostili od Omiša, Tonći Jerić i Tonći Jurjević oprostili su se i od Kacunara. U „na papiru“ izjednačenom meču za to su se pobrinuli Hrvoje Milavić i Lukša Bratim. Trenutno stvari izgledaju tako da ponajboljih 20-ak igrača balotaša u regiji ne mogu dobiti gotovo nikoga.

Comments are closed.