Najborbeniji sinjski balotaš: DARIO TENŽERA GREN

Kakav potop favorita na grand slamu Omiša: IVO VULETIĆ I DOMAĆI NEUMOLJIVI
21 lipnja, 2016
Spajaju legende: IVAN ŠOŠIĆ RICO I GOJKO MELVAN ZAJEDNO NA JEDNOM TURNIRU
22 lipnja, 2016

Najborbeniji sinjski balotaš: DARIO TENŽERA GREN

Dario Tenžera Gren Davor Mijić

Gren i Davor Mijić

Na turniru u Brnazama dva stasita momka iz Karakašice Dario Tenžera, poznatiji po nadimku Gren i Davor Mijić, 16:15 16:7 pobijedili su ekipu sa Konjskog. O Grenu je prije nekoliko mjeseci već bilo riječi, a podsjetimo da se radi o jednom od najborbenijih sinjskih igrača.

Po vokaciji je valjač u paru i trojci, iako je više nego sposoban odigrati sve pozicije. To je igrač čiji je pristup utakmicama specifičano borben. Nikada se ne opušta i uvijek daje sve od sebe. Posljednje vrijeme i publika u okolici Splita ga ima više prilike vidjeti. Nada je da će se taj trend nastaviti.

Od poznatijih igrača u regiji, koji su mahom usred gubitničkih serija, crni niz su prekinuli Petar Bilokapić i Veljko Maretić koji su se plasirali u polufinale Kacunara, o kojem ćemo do kraja sadržajno izviještavati.

To nije uspjelo Siniši Stipiću koji je u paru sa Jozom Mikasom “Tetkom” 2:0 rezultatom poražen na terenu u Ravnicama protiv domaćina oca i sina Maria Rodića i Jure Rodića. Jure balote igra već 50 godina još od „šaldo“ igre. Mario je igrač koji je na svoj dan sposoban pogoditi sve balote u što se najbolje uvjerila publika lige u Žrnovnici i to prošle godine kada je cijeli turnir briljirao.

U turniru je, kao i na Kacunaru, ostalo još četiri ekipe, a pobijedit će ona najbolja.

Mario Rodić

Ubojiti šuter Mari Rodić

Comments are closed.