Kakvi frajeri: ANTE I MATIJAS GRANČIĆ „ZAPALILI“ PUBLIKU

Legende na djelu: ŠPIRO GRUICA, NEDILJKO BRATIM, JOŠKO LISICA i ANTE MIHANOVIĆ
30 kolovoza, 2016
Uspješni Klišani i sinjski „superstar“: HRVOJE TEŠIJA „BRANI DOMAĆI“ TEREN
31 kolovoza, 2016

Kakvi frajeri: ANTE I MATIJAS GRANČIĆ „ZAPALILI“ PUBLIKU

Matijas Grančić Ante Grančić 2

Matijas Grančić i Ante Grančić

Omiš je jučer ponudio spektakl za pamćenje. Ante Grančić, svjetski boćarski prvak u društvu rođaka Matijasa Grančića, ništa slabijeg boćara, pristigao se u Omiš na „grand slam“ okušati na bakelitu. Tamo ga je čekala ekipa iz Srinjina predvođena Damirom Mužinićem.

Momci su bili pod posebnom prismotrom balotaških skauta, analitičara i „lovaca“ na talente, a da toga ni blizu nisu svjesni. Po tlu nisu pucali uopće, već isključivo iz zraka. Također, iz koloara se moglo doznati da će ih pojačati Darko Grančić kao treći igrač. To bi bilo ozbiljno pojačanje za ovu ekipu koja posjeduje fenomenalan talenat i tehničko znanje kada su bližanje balote i pucanje iz zraka u pitanju. Ipak, po cijelom nizu ostalih parametara, prisustvo iskusnog asa neće im biti na odmet blago rečeno, s obzirom da je on završnicu ovog turnira već igrao.

Momci su imali veliku prednost od 11:0 u prvom setu, koju su propustili. Drugi set su dobili, dok je u trećem setu viđena prava drama. Pri rezultatu 14:15 Ante Grančić je pogodio balotu iz zraka za pobjedu, na oduševljenje publike koja je Grančiće aplauzom nagradila preko 20 puta. Fantastično. Bude se balote (bakelitne) u Imotskom i okolici. Ukoliko se desi da u ovom zanosu „oživi i turnir na Brani“, eto balota nakon Vrgorca ponovno i u Imotskom.

Comments are closed.