Uspješni Klišani i sinjski „superstar“: HRVOJE TEŠIJA „BRANI DOMAĆI“ TEREN

Kakvi frajeri: ANTE I MATIJAS GRANČIĆ „ZAPALILI“ PUBLIKU
31 kolovoza, 2016
Fotografija za pamćenje: “BALOTAŠI”
1 rujna, 2016

Uspješni Klišani i sinjski „superstar“: HRVOJE TEŠIJA „BRANI DOMAĆI“ TEREN

Hrvoje Tešija

Hrvoje Tešija

Dok su Leo Vetma i Boris Kurtović Kurt izvukli 14:6 zaostatak u prvom setu u Omišu i stigli do pobjede 2:0, Hrvoje Tešija i Vlatko Ban su se na Grebenu „poigrali“ sa protivnikom. Bilo je nešto zanimljivije i neizvijesnije u drugom setu koji je završio 16:13, dok prvi nije bio previše neizvjestan. Dojave nam govore da Tešija ima namjeru sebi domaći Greben ovaj put osvojiti, a da ostale varijante i solucije ne uzima u obzir. Koliki će faktor biti ozljeda skočnog zgloba, vidjet ćemo.

Sinjski Ronaldo kao „feniks iz pepela“ i kolaps mobilnih aplikacija:

Kada balotaške zvijezde poput Rica, Juke Radmana, Hrvoja Milavića, Mate Kesića, Gojka Melvana, Luke Žure, Lukše Bratima, Denisa Ramljaka, Siniše Stipića, Igora Žuljevića, Dine Botice izgube meč, nastane takva pomutnja na WhatsApp aplikaciji da je to zapanjujuće. Vijesti stižu sa svih strana i brojeva. Sve rečeno vrijedi i za Petra Bilokapića i Veljka Maretića. Dva superstara su sinoć izgubili od sinskog Ronalda, Maria Milana Odže i Marijana Botice, 2:0 u Glavicama. Ništa od toga nije iznenađenje, jer se radi o četiri jako kvalitetna igrača, a takav meč može dobiti bilo tko. On je, kao i mnogi mečevi od početka ove godine pokazatelj da i najbolji gube, da je masovnost u balotama zapanjujuća i da danas svatko može pobjedit svakoga. Botica je briljirao, a Vele i Petar su imali 10:8 prednost u drugom setu. Ipak, dalje od toga nisu mogli.

Na Hanu je također odigran svojevrsni derbi. Tamo su Dario Tenžera Gren i Joško Modrić Jokac u teškoj bitci svladali Matu Boticu Balotu i Igora Milasa. Vratili su zaostatak od jednog seta za konačnu pobjedu u odličnoj igri.

Comments are closed.