“KATUNI KREŠEVO 2022”: Nevjerovatni koeficijenti 12/6/3/1 i najava Mirka Delića !

Mate Kesić pokreće školu boćanja u sklopu BK “Nada” !
23 veljače, 2022
Bistonu prvi poraz na domaćem terenu: “SOKOL ORBICO” SLAVIO U RIJECI !
27 veljače, 2022

“KATUNI KREŠEVO 2022”: Nevjerovatni koeficijenti 12/6/3/1 i najava Mirka Delića !

Frane Baraban i Mirko Delić

Suradnja od koje su najviše koristi imali Katuni Kreševo Brdo se nastavlja. Podrška portala dalmacijabalote “Planu i programu razvoja balotanja u Katunima” kojeg je Mirko Delić prestavio na posljednjem sastanku predstavnika je ono što će zadovoljiti sve balotaše, a Katunima ponuditi još jednu vrhunsku sezonu balota, ali i ispunjenja svih ciljeva, zadaća i zahtjeva koje tako kvalitetno složen program nudi u vidu socijalizacije i inplementacije šireg lokalnog stanovništva sa balotama kao materijom te ljudima balotašima.

Ono što će balotaše najviše zanimati jest koeficijent za nadmetanja, a po prvim informacijama on će biti čak 22. Dakle, 12/6/3/1, o čemu službenu potvrdu očekujemo uskoro. Igrač će za osvajanje prvog mjesta zaslužiti čak 2100 bodova za ranking igrača sukladno kriterijima, što ga instant gura među 16 najboljih igrača za godinu, tj.u status “All Star” igrača balota u Dalmaciji.

Ovo zvuči zaista nevjerovatno pa možemo kazati kako će jako malo od ukupno 500-tinjak turnirskih igrača ovo nadmetanje propustiti. Onima koji vode nadmetanje je jasno da plakati trebaju izići već iza Uskrsa, a sam turnir krenuti već početkom svibnja (najkasnije). Publika Katuna Kreševa brda će se ponovno imati priliku družiti sa svim najboljim igračima Dalmacije i Hercegovine.

Mirko nam kaže: “Kada krenete na vrijeme u nadmetanje, odigrate prvo kolo, što je pola utakmica do sredine lipnja. Tada je lako završiti turnir, a otvara se i dodatno vrijeme za ostale aktivnosti na igralištu. U toj varijanti zabava i druženje traju od svibnja do rujna, što Ljeto u Katunima produžuje na defacto pet mjeseci. To nam je glavni cilj. Naravno da se u svibnju tek zagrijavamo i navikavamo, ali i prošlo nezaboravno ljeto je bilo dokaz da radimo točno ono što treba.”

Na pitanje o favoritima i lokalnim zvijezdama, Mirko nam kaže: “Prošle godine su neki igrači medijski jako iskakali prije nadmetanja, što im se obilo o glavu. Možda zbog toga zato sada nitko ne govori ništa unaprijed. Ali, na toliki broj ekipa, uskoro možemo očekivati prve pompozne najave i sam plakat.”

Comments are closed.