Komiža slavila u Splitu!

PLAY OFF – ČETVRTFINALE 1. HRVATSKE BOĆARSKE LIGE – VOLO OBILJEŽILI PREOKRETI !
11 travnja, 2021
Zahuktava se na “Kreševom Brdu” ! Ante Tomašević: IDEMO NA TITULU !
13 travnja, 2021

Komiža slavila u Splitu!

Nastavljeno je natjecanje, ne samo u 1.HBL, već i u ostalim boćarskim ligama i to pod strogim epidemiološkim mjerama i uputama, kako stožera CZRH i HZJZ-a tako i nadležnih boćarskih saveza.

Najzanimljivija utakmica se odigrala u Splitu gdje su Joško Mardešić i Bepi Bašić iznijeli mušku ekipu boćarskog kluba Komiža do važne 10:14 pobjede. Tim rezultatom se Komiža vratila u utrku za drugi rang natjecanja u sezoni 2021/2022.

Osim Nade i Komiže priključak je i uhvatio Supetar, a mnogo toga će se pitati i Solarisa u nastavku natjecanja.

U sklopu 2.HBL jug se odigralo 6. kolo. Tamo je boćarski klub Zlatan Otok Hvar ostvario još jedan remi u gostima protiv bk Crvene Kuće. Hvarani su ponovno pokazali da nema ekipe koju ne mogu bilo kada i bilo gdje savladati. Ipak, kako im je ovo već drugi remi, a u dvoboju sa direktnim konkurentom za titulu u bk Stivan su upisali poraz Jovitove trupe za vodećim Naklicama zaostaju već 10 bodova.

Na istim tim Naklicama, domaćin je upisao još jednu, već petu pobjedu. Analitičari se čudom čude sastavima trenera Bože Vladušića, koji je stigao Peru Tijardovića i Damira Pirića ugurati u prvi par. To je jedina igra koju su Naklice izgubile protiv bk Slaven Gruda a rezultat 22:2 i bodovni saldo sugeriraju da Božo zna nešto što mnogi drugi ne znaju. Da podsjetimo, Naklice su proteklih sezona do 15 bodova stizali u 16. kola dok ovog trenutka imaju navedeni broj bodova u 6. kola.

Biti će zanimljivo pratiti nastavak prvenstva, nepredvidivost osebujnog Bože Vladušića i rasplet koji će dati protivnika bk Otok u kvalifikacijama za Superligu 2021/2022.

Comments are closed.